SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'dan imza şov!

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu öncesi kadroya katılan yeni futbolcular için Afyon kampında basın toplantısı düzenlendi. Bursa'da s

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2018 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2018 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'dan imza şov!
Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu öncesi kadroya katılan yeni futbolcular için Afyon kampında basın toplantısı düzenlendi. Bursa'da sağlık kontrolünden geçen Stephane Badji, Aytaç Kara ve Jani Atanasov kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.
Bursaspor, geçtiğimiz gün sağlık kontrolünden geçen Stephane Badji, Aytaç Kara ve Jani Atanas resmi sözleşmeye imza attı. . İmza töreninde konuşan Başkan Ali Ay, "Badji'yi zaten hepiniz biliyorsunuz. Bizi çok uğraştırdı. Araya çok farklı menajerler girdi. Anderlecth'le biraz problem yaşadık. Ben burada özellikle Badji'ye çok teşekkür ediyorum. Çünkü çok karakterli bir duruş sergiledi. 'Ben Bursaspor'dan başka hiçbir kulüpte oynamayacağım. Gerekirse Senegal'e giderim.' dedi. Bu kadar istekli olmasaydı bu iş olmazdı. Burada menajeri Piere ve Serhat kardeşimize de çok teşekkür ediyorum. Onlar da karakterli duruş sergiledi.

Badji'nin menajerlik ve bonservis dahil, 880 bin avro maliyeti var. Badji ile 3 yıllık anlaşma yaptık." Başkan Ay, Aytaç Kara'ya da Bursaspor'u tercihi için teşekkür ederek, Türk oyuncularla kesinlikle avro ile anlaşma yapmayacaklarını aktardı. Türk lirasıyla anlaşma yapacaklarını vurgulayan Ay, "Anlaşmamız 2+1 yıllık olacak. Onun da maliyeti 3 milyon 564 bin lira. Yüzde 80'i garanti para, yüzde 20'si maç başı olacak. Bunun içerisinde imza, bonservis  ve menajerlik parası yok." ifadelerini kullandı. Atanasov'un ise 2-3 haftadır kendileriyle beraber olduğunu belirten Ali Ay, Makedon genç oyuncunun aylık 20 bin avroya imza attığını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Kendisine 100 bin avro da yetiştirme parası vereceğiz. Ayrıca Aytaç Kara'nın serbest kalma maddesi olarak da 3 milyon avro, sözleşmesinde yazıyor. Badji'nin de sözleşmesinde Avrupa'ya giderse 2,5 milyon avro, Çin'e giderse de 4 milyon avro serbest kalma maddesi var. Kendilerine tekrar teşekkür ediyor, 'Ailemize hoş geldiniz.' diyorum.
"STEPHANE BADJİ: “İNSANİ DEĞERLER PARADAN ÖNCE GELİR”
"Burada olmak çok büyük bir mutluluk. Hedefim her zaman elimden geleni yapmak. Diğer gelecek oyuncularla birlikte iyi bir sezon geçirip eski sezonları unutturmak istiyoruz. Bana güvenen hocama ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni isteyen başka takımlar da vardı ama ben sözümü tutmak istedi. İnsani değerler paradan önce gelir her zaman"
AYTAÇ KARA: “BURADA OYNAMAYI HEP İSTEMİŞİMDİR”
Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden ve yeşil-beyazlı renkleri seçen deneyimli orta saha oyuncusu Aytaç Kara. "Başkanıma teşekkür ediyorum. İnşallah Bursaspor'u hakettiği yere getiririz Hedefleri olan bir oyuncuyum. Bu hedeflerimi önce Bursaspor forması ardında Milli takım forması giyerek gerçekleştirmek istiyorum. Beni yakından tanıyanlar bilir, Bursaspor camiası benim için çok önemlidir. Burada oynamayı hep istemişimdir, bugüne nasip oldu. Sahamızda sıkıntı yaşayacağımıza inanmıyorum. İnşallah hep birlikte oluruz" şeklinde konuştu.
JANİ ATANASOV; "BURSA'YI VE BURSASPOR'U SEVİYORUM
Makedonya 1. Lig takımlarından AkademijaPandev ekibinde transfer edilen ve 2 haftadır Bursaspor takımıyla idmanlara çıkan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu JaniAtanasov, "Bursa'yı ve Bursaspor'u seviyorum. Taraftarlarımızı mutlu etmek için çok iyi çalışıyoruz" dedi.
AY: ""İLK ETAPTA İKİ SANTRFOR DÜŞÜNÜYORUZ "
İmza töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan başkan Ay, yeni transfer çalışmaları hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:"İlk etapta iki santrfor düşünüyoruz. Önce bir tanesini alalım. Yavaş yavaş ve sindire sindire gidiyoruz. Yani şu ana kadar yaptıklarımız iyi ve nokta transferler diye ümit ediyorum. Önce iyi bir santrfor alıp, beklemeye geçeceğiz. Ama hem Samet hoca hem de oyuncu izleme ekibimiz tarafından çalışmalarımız devam ediyor."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.