SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'u kaybedeceğiz! Ali Ay, 'Ayın 10'unda para bitti'

Geride kalan 2 sezonda kötü günler geçiren Bursaspor’da, sezon başında yeniden Başkan seçilerek güven tazeleyen ve Samet Aybaba’yı tek

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2018 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2018 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'u kaybedeceğiz!  Ali Ay, 'Ayın 10'unda para bitti'
Geride kalan 2 sezonda kötü günler geçiren Bursaspor’da, sezon başında yeniden Başkan seçilerek güven tazeleyen ve Samet Aybaba’yı teknik direktörlük koltuğuna oturtan Başkan Ali Ay yönetimindeki Bursaspor’da mali kriz patlak verdi. Göreve geldiği günden beri ilk defa bu kadar zor durumda olduğunu belirten Ay’ın yakın zamanda açıklama yapması bekleniyor.
Süper Lig’de 8 hafta geride kalırken 2 mağlubiyet, 5 beraberlik ve 1 galibiyet ile 8 puan toplayan yeşil-beyazlılar ligin son sıralarında yer alırken sezon başında kurulan yeni takım hak ettiği yeri puan tablosunda alabilmiş değil. Geçtiğimiz sezonların aksine daha zorlu bir lige sahne olan Süper Lig’de neredeyse her hafta birden fazla sürpriz sonuçlar ortaya çıkarken, lig sonunda sürpriz hikayelere sahne olması bekleniyor. İlk yarıyı minimum puanla kapatmak isteyen yeşil-beyazlılar ikinci  yarıda toplayacağı puanlarla üst sıralardaki yerini alıp 2 yılın ardından derin bir nefes almak için çalışmalarını sürdürüyor. Milli ara nedeniyle hazırlıklarını sürdüren ve önceki gün Balıkesirspor ile özel maçta karşılaşan yeşil-beyazlılarda Vakıfköy’den yetişen 3 oyuncunun attığı golle 3-0 sahadan galip ayrılırken genç oyuncuların azmi takdir topladı. Göreve geldiği günden beri altyapıya ve genç futbolculara büyük önem veren lig maçlarında da elinden geldiğinde süre veren Samet Aybaba bu maçta da kadroya aldığı tüm oyunculara şans vermişti.
ALİ AY: “…KULÜBÜ KAYBEDECEĞİZ”
Balıkesirspor maçı sonrasında gençlerin performanslarından övgü ile bahseden Bursaspor Başkanı Ali Ay maç sonrası yaptığı açıklamada Bursaspor’un kurtuluşunun Vakıfköy’de olduğundan bahsetti. Yetiştirdiği futbolcularla ve sistematik bir şekilde adeta bir futbolcu fabrikası haline dönüşen Vakıfköy’den çıkacak oyuncularla Bursaspor’un daha iyi yerlere gelebileceğinden bahseden Başkan Ay kulübün içinde bulunduğu mali durumdan da bahsederek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI!
Göreve geldiği günden beri ilk defa mali konularda bu kadar zor bir durumun içinde olduğunu belirten Ay, birlik çağrısında bulunduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ; Göreve geldiğim günden beri ilk kez ayın 10'unda aciz durumda kaldım. Oraya saldırdım, buraya saldırdım bulamadım. Şu anda bankalarda kredi vermekte zorlanıyorlar. Orada da para kalmadı. Allah razı olsun Erkan Aydemir ile benim şirketimden bir şeyler ayarlardık. Ki bu Frey konusunda da o yönetimin kasada parası vardı.Ama ödememişler. Bizim de bir çocuğumuz daha oldu maalesef 600 bin Euro daha ödeyeceğiz.. Kulübün son durumunu ve çoğu şeyi de anlatacağım. Artık birlik olma zamanı geldi. Aksi takdirde kulübü kaybedeceğiz.” Başkan Ay’ın birkaç gün içerisinde konu ile ilgili detaylı açıklama yapması bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.