SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'un Avrupa Hayali

SPOR TOTO SÜPER LİG'İN 14. HAFTASINDA BURSASPOR, BB ERZURUMSPOR'U EVİNDE 2-1 MAĞLUP ETTİ. (MESUT ALAN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2018 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2018 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'un Avrupa Hayali
Ömer KARAKAYA
Süper Lig’in 14. Haftasında BB Erzurumspor’u deviren Timsah, gözünü Avrupa’ya dikti. Her hafta sürpriz sonuçların çıktı Ligde, üst sıralara tırmanmaya devam eden yeşil-beyazlılar, ilk yarıda oynayacağı diğer karşılaşmaları kayıpsız geçmeyi planlıyor.
Süper Lig’de çıktığı son iki karşılaşmayı da kazanarak, vites arttıran Bursaspor, Avrupa hayalleri kurmaya başladı. Sezon başından bu yana oynanan iyi futbolu bir türlü tabelaya yansıtamayan Timsah, peş peşe aldığı galibiyetlerle şansızlığını da kırmış oldu. Süper Lig'de 19 puana ulaşan Timsah 4. Galatasaray ile puan farkını 5’e indirdi.  Ligin 15. haftasında Antalyaspor’u evinde ağırlayacak yeşil-beyazlı ekip, bu maçı da kazanarak, Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.
AYBABA’NIN YÜZÜ GÜLÜYOR
Geldiği günden itibaren oynattığı oyunla Bursasporlu taraftarların gönlünde taht kuran Samet Aybaba, alınan başarılı sonuçlara en çok sevinen isim oldu. Verdiği emeğin, karşılığını toplanan puanlarla almaya başlayan deneyimli teknik direktör, takımın gidişatından oldukça memnun. Etkili oyunun skora yansımasıyla, yeni hedefler koyan başarılı teknik adam, Antalya maçının önemine vurgu yaptı. Antalyaspor’u yenerek, takımın yakaladığı çıkışı devam ettirmek isteyen deneyimli hoca, ilk yarıdaki kalan son 3 maçı da kayıpsız  geçmek istiyor.
SÜRPRİZLERE VURGU YAPMIŞTI
BB Erzurumspor maçından önce ligin birçok sürprizlere gebe olduğunu dile getirilen Aybaba, “Bursaspor, bazı sıkıntıları kısa sürede atlattığı takdirde ligdeki denge değişiminden faydalanıp, zirveye oynayabilir. Aslında biz şu anda hızlı başladık, avantajlıyız. 2-3 sene daha kulüplerin ekonomisi sıkıntıda olacak, öyle gözüküyor. Çok sürpriz takımlar şampiyon olabilir. Çok sürpriz şampiyonlar çıkabilir. İş oraya doğru çıkıyor. Bursaspor'un da büyük avantajı var. Eğer içindeki sıkıntılardan çabuk kurtulursa bu fırsatı değerlendirebiliriz." diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.