SON DAKİKA
Hava Durumu

Canlı bombalardan ikisi Rus pasaportu taşıyor

Atatürk Havalimanı saldırısını gerçekleştiren üç teröristten ikisinin kimlikleri tespit edildi. İkisi de Rus pasaportu taşıyan teröristlerin

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Canlı bombalardan ikisi Rus pasaportu taşıyor
Atatürk Havalimanı saldırısını gerçekleştiren üç teröristten ikisinin kimlikleri tespit edildi. İkisi de Rus pasaportu taşıyan teröristlerin isimlerinin Rakim Bulgarov ve Vadim Osmanov olduğu öğrenildi.
 

 

 

İstanbul Atatürk Havalimanına canlı bomba saldırısı düzenleyerek 44 kişinin ölümü 239 kişinin de yaralanmasına neden olan üç teröristten ikisinin kimlik bilgilerine ulaşıldığı öğrenildi. Teröristlerden ikisinin de Rus pasaportu taşıdıkları, isimlerinin de Vadim Osmanov ve Rakim Bulgarov oldukları öğrenildi. Vadim Osmanovun Fatihte kullandıkları evi kiraladığı, pasaportunun fotokopisine de emlakçıdan ulaşıldığı öğrenildi.

LAPTOPUN HARD DİSKİNE ZARAR VERMİŞLER

Teröristlerin laptopu saldırı için evden çıktıktan sonra evin yakınlarında attıkları çöp kutusunda bulundu. Teröristlerin içindeki bilgilere ulaşılmaması için laptopun hard diskine kesici delici bir alet ile zarar verdikleri öğrenildi.Gözaltındaki teröristler için bir günlük ek gözaltı süresi verildi.

 

 

 

 

kaynak:yenişafak
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.