SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan; 'Engelli bireyler için devrim niteliğinde adımlar attık'

İstanbul'da Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 yıl boyunca en

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İstanbul'da Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 yıl boyunca engelli bireylerin hayata katılımı için devrim niteliğinde adımlar attıklarını söyledi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: Gülseren Hanım'ın adını yaşatacak ve her gün dua almasını sağlayacak bu eğitim, öğretim yurdu için Özdemir ailesini yürekten kutluyorum.Her mücadele, her gayret önemlidir. Zihinsel ve bedensel engelli çocuklara verilen emek hayatın tamamını kapsıyor olması nedeniyle ayrı bir saygıya sahiptir. Bu çocuklarımız yıllarca dört duvar arasında hayatlarını sürdürmüşlerdir. Engelli bireylerin hayata katılımları için devrim niteliğinde adımlar attık. 513 bin engelli birey evde bakım hizmetinden yararlanıyor. Ülke genelinde 97 bakım ve rehabilitasyon merkezinde 7 bin engelliye hizmet veriliyor. Engelli bireylerin bakımlarına destek vermek için ortalama 650 lira engelli bakım ücreti ödeniyor. (aksam.com.tr)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.