SON DAKİKA
Hava Durumu

Esra Erol'dan önce Şehir'e konuştu

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programının konuğu olan, kocası tarafından yıllarca kandırılıp ihanet ve şiddet yanında bir de 56 milyon

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Esra Erol'dan önce Şehir'e konuştu
ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programının konuğu olan, kocası tarafından yıllarca kandırılıp ihanet ve şiddet yanında bir de 56 milyon lira ve kariyer kaybı yaşayan Rabia Kuru’nun yaşadıklarını Şehir Gazetesi söyleşi serisi olarak yayınlamıştı.

 

Gördüğü ihanet ve şiddetin yanında bir de kocasının planları sonucu 56 milyon lira ve kariyer kaybı yaşayan Rabia Kuru, ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programında yaşadıklarını anlattı. Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına konuk olan Rabia Kuru’nun filmleri aratmayacak hayat hikâyesi tüm kadınlara ilham kaynağı oldu. 52 yaşında, Bursa’da yaşayan, kariyer sahibi ve eğitimli bir anne olan Rabia Kuru, eşi tarafından ihanete uğradığını ve 56 milyon lira dolandırıldığını iddia etti.

“56 MİLYON LİRA ELİMDEN UÇTU GİTTİ”

Eşi A.K.’nin mal varlığıyla ilgili aldığı notları Esra Erol’da programında paylaşarak yaşadıklarını anlatan Rabia Kuru, “Benimle ne zaman evleneceğini, ne zaman boşanacağını, hatta boşandıktan sonra sevgilisiyle ne zaman evleneceğini ve tüm hayatıyla ilgili tüm planlarını ajandasına not etmiş” iddiasında bulundu. 1996 yılında A.K. ile evlenen ve iş hayatında başarılı bir ivme yakaladığını belirten Kuru, “2009 yılında eşimle birlikte şirket kurmaya karar verdik. Büyük bir mal varlığına ulaştık. Arsa, lüks otomobil, tarla, şirket ve villalara sahip olduk. 56 milyon lira elimden uçup gitti. Mal varlığından sadece geriye sadece bir emekli maaşı kaldı” diye konuştu.

RABİA KURU ŞEHİR GAZETESİNE NELER ANLATTI?

Erkek egemen bir sektörde yıllarca yönetici ve üretici olarak üst düzeylerde çalışan Rabia Kuru’nun meslek hayatı da eşinin yıllar süren boşanma planını ince ince uygulamaya koyarak yaşattığı mağduriyet de ayrı ayrı işlenmesi gereken ibretlik iki konu. İşte Rabia Kuru’nun ibretlik açıklamaları:
“Kırmızı çizginiz dürüstlük olsun”
http://sehirmedya.com/aktuel/roportaj/kirmizi-cizginiz-durustluk-olsun/

 

http://sehirmedya.com/aktuel/roportaj/sadakatin-agir-bedeli-2/

 

http://sehirmedya.com/aktuel/roportaj/sadakatin-bedeli-3/
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.