SON DAKİKA
Hava Durumu

FETÖ kan kaybetmeye devam ediyor! Bir okul daha...

Türkiye'nin yurt içinde ve yurt dışında ivedilikle mücadele ettiği FETÖ'nün yurt dışındaki okulları bir bir Türkiye Maarif Vakfına de

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
FETÖ kan kaybetmeye devam ediyor! Bir okul daha...
Türkiye'nin yurt içinde ve yurt dışında ivedilikle mücadele ettiği FETÖ'nün yurt dışındaki okulları bir bir Türkiye Maarif Vakfına devrediliyor.  
 

Ekvator Ginesi'nin başkenti Malabo'daki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı okulun Türkiye Maarif Vakfına (TMV) devredildiği bildirildi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye'nin Malabo Büyükelçiliğinin imzaladığı anlaşmayla bu ülkedeki FETÖ okulu, yeni öğretim yılına "Maarif Malabo Koleji" adıyla ve TMV'nin atadığı okul müdürüyle başladı. Türkiye'nin Malabo Büyükelçisi Şebnem Cenk'in, Ekvator Ginesi Eğitim, Yükseköğretim ve Spor Bakan Yardımcısı Maria Jesus Ncara Owono ve Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Amerika Genel Müdürü Fabiola Angono Miko ile Malabo'daki "Nilüfer Uluslararası Koleji" nin TMV'ye devri anlaşmasını imzaladığı kaydedildi. Kaynaklar, Maarif Malabo Koleji'nin, TMV tarafından atanan Müdür Muammer Yılmaz'ın öğretmenlerle yaptığı ilk toplantıyla yeni öğretim yılına başladığını belirtti. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.