SON DAKİKA
Hava Durumu

FETÖ'nün son umudu 'Akşener'

FETÖ'cü Emre Uslu, Twitter'dan Erdoğan'ı devirecek isimler olarak Merkel ve Meral Akşener'i işaret ederken,

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2017 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2017 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
FETÖ'nün son umudu 'Akşener'

FETÖ'cü Emre Uslu, Twitter'dan Erdoğan'ı devirecek isimler olarak Merkel ve Meral Akşener'i işaret ederken, alçakça bir ifade de kullandı. 


ABD'deki Rıza Sarraf davasından da ümidini kesen Uslu, "Dünyada Merkel, Türkiye'de Meral" diyerek son çare olarak bu iki ismin Erdoğan'ı iktidardan uzaklaştıracağını umduğunu söyledi.


TEHDİT GİBİ SÖZLER

Öte yandan, Uslu'nun tweetinde "Artık çekilmez hale gelen Nemrut'un kafasına vurup dağıtan bir kadındı" şeklindeki alçakça iması dikkat çekti.


FETÖ'nün son umudu Meral Akşener!


Yurt içinde ve yurt dışında ağır darbe yiyen ve bitme noktasına gelen Fetullahçı Terör Örgütü, Meral Akşener'e sarıldı.Teröristbaşı Gülen'in örgüt mensuplarına 'Akşener'i koruyun kollayın' talimatı vermesiyle harekete geçen FETÖ, MHP'yi dizayn edemeyince Akşener üzerinden kendi isteklerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.



EMRE USLU'DAN İTİRAF NİTELİĞİNDE PAYLAŞIM

Firari FETÖ'cü Emre Uslu ile Meral Akşener'in Twitter'daki yazışmaları ortaya çıkmıştı. Emre Uslu paylaşımlarında Akşener'in 2019'da başkan olacağını açıklamıştı. Uslu, Twitter'dan yaptığı yeni bir paylaşımda son umutlarının Akşener olduğunu açıkça itiraf ediyor. Meral Akşener gelince FETÖ'yle amansız mücadele edenleri, FETÖ'den yargılayacaklarını açıklayan Uslu'nun paylaşımı şu şekilde: "Hayatın ironisine bak. Akşener'e FETÖ deyip yıpratmaya çalışıyorlar ama Akşener gelince AKP'liler "FETÖ" den yargılanır. KAÇINILMAZ SON BU"

Kaynak: Sabah
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.