SON DAKİKA
Hava Durumu

Harun gidiyor mu kalıyor mu ? 

Sercan GÜLER Bursaspor’da takıma katılacak oyuncular merakla beklenirken, bir yandan da Harun Tekin’in Bursaspor

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 19:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Harun gidiyor mu kalıyor mu ? 
Sercan GÜLER
Bursaspor’da takıma katılacak oyuncular merakla beklenirken, bir yandan da Harun Tekin’in Bursaspor’daki geleceği tartışılmaya başlandı. Beşiktaş’ın deneyimli kaleci hakkında teklifte bulunduğu iddia edilirken, Tekin’in transferi birkaç gün içerisinde netlik kazanacak.
Mevcut kadrodaki oyuncuları elden çıkararak kaynak yaratma arayışında olan Bursaspor’da Harun Tekin’in takımdaki geleceği tartışılmaya başlandı. Kariyerinin altın dönemini yaşayan Harun Tekin için önceki günlerde menajeri yaptığı açıklamada “Beşiktaş haberlerini biz de okuyoruz. Bu arada iki başkan, Fikret Orman ve Ali Ay çok samimiler. Gerek duyarlarsa konuşur, anlaşırlar. Ama şu an böyle bir durumun olduğu bilgisi bize ulaşmadı. Biz bu süreç yaşandıktan sonra devreye girer, oyuncumuzla ilgili kısmı değerlendiririz.” İfadelerinde bulunmuştu. Ancak, Bursaspor yönetiminin Beşiktaş’a milli eldivenin transferi hakkında sadece nakit düşündüğü, para+takas yoluna gitmeyeceğini ilettiği ortaya çıktı. Bursaspor, deneyimli filebekçi için 3 milyon 500 bin Euroluk bir bedel biçerken, Beşiktaş’ın 3 milyon TL’de ısrarcı olduğu ifade edildi. Beşiktaşlı idarecilerden zaman isteyen Bursaspor yetkilileri Harun Tekin transferinde hızlı karar vermek istemiyor. Yeşil-beyazlı yönetimin kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.
BURSASPOR’DA KALECİ SORUNU YOK!
Gösterdiği performansla kariyerinin zirvesini yaşayan Harun Tekin’in Bursaspor’dan gitmesine kesin gözle bakılırken, yönetimin Harun’un transferine sıcak bakmasının en büyük nedeni şüphesi alttan gelen kaleciler. Okan Koçuk, Muhammed Şengezer ve Ataberk Dadakdeniz gibi genç kalecileri kadrosunda barındıran Bursasporda’da Harun Tekin’in gitmesi halinde kalenin Okan Koçuk’a emanet edilmesi beklenirken Muhammed Şengezer ise ilk 11 için şansını zorluyor.
HARUN GİDERSE KALECİ ALINMAYACAK
Teknik Direktör Samet Aybaba, Harun Tekin’in transferi konusunda çıkan haberleri yakından takip ettiğini bildirdi. Deneyimli teknik adam Harun’un takım için önemli ve kaliteli bir oyuncu olduğunu ifade ettiği konuşmasında takım menfaatinin her şeyden üstün olduğunu dile getirdi. Harun’un olası transferi durumunda Bursaspor’un kaleci sorunu yaşamayacağına da dikkat çeken Aybaba, çok iyi kalecilere sahip olduklarını vurgulayarak Harun’un takımdan ayrılması durumunda Okan, Muhammed ve Ataberk’le devam edeceklerini söyledi.
KİRALIK GÖNDEREBİLİRİZ
Harun’un gitmesi durumunda yeni bir kaleci düşünmediğini de aktaran Samet Hoca, “Ne olacağını bilmiyorum ama Harun ayrılmak isterse Okan Koçuk, Muhammed ve Ataberk’le devam edeceğiz. Eğer Harun kalırsa da, diğer 3 kalecimizden birini kiralık gönderebiliriz” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.