SON DAKİKA
Hava Durumu

Harun ve Aziz'e Fenerbahçe kancası

-Sercan Güler  Bursaspor’un deneyimli kalecisi Harun Tekin ve Süper Lig’in en iyi sol

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2018 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2018 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Harun ve Aziz'e Fenerbahçe kancası
-Sercan Güler 
Bursaspor’un deneyimli kalecisi Harun Tekin ve Süper Lig’in en iyi sol bekleri arasında yer alan Aziz Behich’e Fenerbahçe’den sürpriz bir geldi. Fenerbahçe yönetiminin yeşil-beyazlı yönetime iki  oyuncuyu birlikte almak istediğini iletirken iki oyuncu için 4 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli önerdiği iddia edildi.
31 Ağustos’ta sona erecek transfer sezonu öncesinde yeşil-beyazlı yönetime gelen teklif kafaları karıştırırdı. Fenerbahçe’nin bonusları ile birlikte Harun Tekin ve Aziz’e 4 milyon 250 bin Euro ve  Nabil Dirar takasını önerdi.  Orta sahanın sağında ve sağ bek pozisyonlarında görev yapabilen 32 yaşındaki  Dirar teklifini Teknik Direktör Samet Aybaba’nın Başkan Ali Ay ile görüşmeleri sonucunda kabul etmediği belirtildi. Her iki futbolcu için Fenerbahçe menajerler aracılığıyla Bursaspor'un kapısını çalarken, yeşil beyazlı kulübe transfer konusunda ısrarcı olduğunu iletti ve somut adımlar atılacağının sözünü verdi.
BAŞAKŞEHİR’DE AZİZ’İ İSTİYOR
Aziz Behich için Hollanda ekibi PSV Eindhoven da bir süredir devrede olduğu bilinirken Fenerbahçe’nin ardından Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başkan Ali Ay’dan Aziz Behich’i kadrosuna katmak için görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Aziz Behich’in talipleri artması üzerinde bonservis bedelini yukarıda tutan yeşil-beyazlı yönetim gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Sol bekte adından sıkça söz ettiren ve Süper Lig’in en kaliteli sol ayaklarından biri olan Aziz Behich’e Hollanda temsilcisi PSV 1 milyon 500 bin Euro teklif yaptığı ve yeşil-beyazlı yönetimin en az 2 milyon 500 bin Euroluk bedel ortaya koyduğu daha önce iddia edilmişti.
UYGUN TEKLİF GELİRSE GİDER
Süper Lig’de en kaliteli sol beklerinin başında gelen Aziz Behich, Bursaspor’da son 5 sezonda ortaya koyduğu performansla ve son olarak Dünya Kupası'nda Avustralya Milli Takımı'nda oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekerken 1990 doğumlu deneyimli sol bek Bursaspor’dan gitmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Aziz Behich’e teklif olduğunu ifade eden Aybaba, “Aziz’e teklif var. Sonuçta eğer çok büyük bir teklif olursa başka bek oyuncularına da bakıyoruz. Ona da hazırlanıyoruz plan olarak. Eğer kulübün asla vazgeçemeyeceği bir teklif ile karşısına gelirlerse yapacak bir şey yok." İfadelerini kullanmıştı, mevcut kadroda eksikleri bulunan Bursaspor’da sol bek arayışları hız kazanırken, Lasmin Latovlevici’nin yakın zamanda imza atması bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.