SON DAKİKA
Hava Durumu

İstihdamı kendine yapmış!

Adı Dilek Yamakoğlu...Görevi AK Parti Bursa Halkla ilişkiler Başkan Yardımcısı ve AKİM sorumlusu... İcraatı aile bireylerini belediyelerde istihd

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 01:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 02:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İstihdamı kendine yapmış!
Adı Dilek Yamakoğlu...Görevi AK Parti Bursa Halkla ilişkiler Başkan Yardımcısı ve AKİM sorumlusu... İcraatı aile bireylerini belediyelerde istihdam etmek...
 

 

AK Parti Bursa İl Yönetimi'inde skandalların ardı arkası kesilmiyor.Başkan Yardımcısı Abdullah Duman'ın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası istifa etmesinin ardından Asım Amil ve İbrahim Güney'le ilgili iddialar gündemde yerini korurken, bu kez birbaşka il yöneticisi Dilek Yamakoğlu'la ilgili iddialar gündeme bomba gibi düştü.

TORUN'UN YÖNETİMİNE GİRDİ

Cemalettin Torun'un yönetiminde Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Dilek Yamakoğlu aynı zamanda AK Parti İletişim Merkezi'nin de (AKİM) sorumlusu.Yani Dilek Hanım partiye gelen iş başvurularını ve diğer istekleri yöneten AKİM'in başında vatandaşa iş bulmakla görevli.Özel fabrikalardan, devlet hastanelerine,kamu kurumlarının tamamına,Bursa'nın tüm personel alımlarına Dilek Yamakoğlu bakıyor.Ancak Dilek Yamakoğlu'nun vatandaşlardan önce eşi ve çocuklarını işe yerleştirdiği ortaya çıktı.

AİLE FERTLERİNE KAMUDA İSTİHDAM

İl Yöneticisi Dilek Yamakoğlu'nun eşi Yunus Yamakoğlu.Yıldırım Belediyesi Defin İşleri'nde  görev yaparken, oğlu Alper Yamakoğlu da annesinin kontenjanından  Büyükşehir Belediyesi'nde  bilgisayar işletmeni olarak işe alındı.Yamakoğlu bunla da yetinmedi.Diğer oğlu Berkay Yamakoğlu'nu da Gürsu Belediyesine yerleştirdi.Yamakoğlu'nun şimdiki hedefi ise 3 gün önce oğlu Berkay'la evlendirdiği gelini Arzu (Akarsu) Yamakoğlu'nu herhangi bir belediyede işe yerleştirmek .Yamaoğlu'nun gelini için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

DİLEK YAMAKOĞLU KİMDİR?

Torun yönetiminin iş bitiren yöneticisi Dilek Yamakoğlu kimdir? İşte kendi CV'sinden o sorunun cevabı: AK Parti İl Kadın Kolları ile başladığı siyasette daha sonra AK Parti Osmangazi ÖKM Başkanlığı görevlerinde bulundu AK Parti Bursa 4. Olağan İl Kongresinde tekrar yönetime seçilen Dilek YAmakoğlu AKİM sorumlusudur ve Halkla ilişkiler Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

AKİM NEDİR NE İŞ YAPAR?

Yamakoğlu'nun sorumlusu olduğu AK Parti İletişim Merkezi (AKİM), vatandaşların her türlü müracaatını  ilgili kurumlara aktararak  takip eden bir halkla ilişkiler kuruluşu olarak görev yapıyor. Vatandaşla bakanlıklar, milletvekiller, kamu kurumları arasındaki iletişimi sağlıyor.Vatandaşların iş taleplerini, yardım taleplerini yani tüm isteklerini takip eden bir merkez olarak çalışıyor.Yani kurumun görevlerinden biri de işsiz vatandaşların iş taleplerini takip etmek.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Dilek Yamakoğlu'nun makamını kendi ailesine iş bulmak için kullandığının ortaya çıkması sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.Sosyal medya üzerinden  Yamakoğlu ve AKİM'e veryansın ediliyor.İşte sosyal medyadan Yamakoğlu'na tepki gösteren vatandaşlardan bazıları:

Samet Önalan: AK Parti İl Yönetimi'ne sosyal işler bakanlığı yapan Dilek Yamakoğlu hanım efendi Görevini gayet tabi başarıyla yapıyor tebrik etmek istedim...!!! Eşi Yıldırım Belediyesi'nde çalışıyor, Bir oğlu Gürsu Belediyesinde çalışıyor.Bir oğlu Büyükşehir Blediyesi'nde çalışıyor ve şimdi de gelin hanım Yıldırım Belediyesi'nde çalışsın diye zorlanıyor...!!! Allah'ınızdan bulun ...!!! Burnunuzdan gelin...!!! Haram zıkkım olsun...!!! Bu  insanlar sokaklara AK Parti aşkıyla dökülüyor ReİS sevdası ile dökülüyor, vatan aşkıyla dökülüyor, ve siz tüm bunların üstüne o koltuklarda oturup işsiz güçsüz insanları bir kenara bırakıp kendinize kullanın bu imkanları....!!! Hep Recep Altepe nasiplenecek değil ya bugün de size nasip oldu...!!! Allah belanızı versin...!!!

Esra Öğüntürk: Nedense bir beni bir yere yerleştiremedi ne özele ne başka bir yere kaç kere dondum kapısında.

Gursel Tasci: İki üniversite bitirmiş iki yabancı dil bilen Almanya stajı yapmış oğlumu Büyükşehir Belediyesi üç yıldır işe  çağıracak bekliyoruz çorbacıların mıdır olduğu belediyelerde üniversite bitirmiş evlatlarımızı  ne zaman işe alınacak Allah bilir!

Arzu Çimen:Öyle hak yemek o kadar kolay ki zamanında kadın kollarına girmek için üç buçuk atanlar şimdi partide kimseye eyvallahları yok ne diyelim Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmaz.Bu devran da böyle kalmaz.

Ekber Aydın: Kimsenin yaptığı kimseye kalmaz. Hak yerini bulur.

Yakup Tacir: Belediyelerde particilik yaptıkça daha çok görürüz böyle şeref...

Ozan Reyhani: Allah görevini lakıyla yapmayanları ve adam kayıran bu siyasetçilerin belasını verecek gün gelecek hesaplaşacağız şimdilik yesinler bakalım sahtekarlar.

Filiz Gül: Hatta o kadar ilgileniyor ki gittiğinize gideceğinize

Yakup Ayişik: Ağızına sağlık biz el pençe divan durarak iş istiyoruz kale bile alınmıyor hüriyete nizamiyede tanka silaha karşı biz duralım her gece nöbet tutalım yoğurdu biz yapalım kaymağını başkaları yesin bu adaletsizliğe YÜCE MEVLAYA havale ediyorum.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.