SON DAKİKA
Hava Durumu

Kandil'e operasyonlarımızı başlattık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil, Sincar, oraya da operasyonlarımızı başlattık. 20 uçağımız

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kandil'e operasyonlarımızı başlattık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil, Sincar, oraya da operasyonlarımızı başlattık. 20 uçağımızla 14 önemli noktayı yok ettik. Vurdular döndüler, bitmedi devam edecek." dedi.
Kandil, Sincar, oraya da operasyonlarımızı başlattık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal bize ne dedi? 'Afrin'e girmeyin.' Bay Muharrem ne dedi? 'Afrin'de ne işiniz var?' Sizinle bu ülke yönetilmez." dedi. Erdoğan, "Kandil, Sincar, oraya da operasyonlarımızı başlattık. 20 uçağımızla 14 önemli noktayı yok ettik. Vurdular döndüler, bitmedi devam edecek." ifadelerini kullandı. "Hedefimiz, bataklığın en büyüğünü kurutmak." diyen Erdoğan, "Kandil'i, ülkemiz ve milletimiz için artık bir tehdit, terör kaynağı olmaktan çıkarıyoruz." şeklinde konuştu. Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Teröristler hangi ine girerlerse girsinler, er ya da geç, teröristlerden döktükleri şehit kanlarının hesabını muhakkak sorduk ve soruyoruz. Şu ana kadar sadece Afrin'de 4 bin 500'ün üzerine çıktık."



 "Kandil'deki terör bataklığını da kurutacağız" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nasıl Afrin'i, Cerablus'u, El Bab'ı, Azez'i katil sürülerinden temizlemişsek Kandil'deki terör bataklığını da Allah'ın izniyle kurutacağız." dedi.



"Önce büyüme denilen kavramın ne olduğunu bir öğren"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na seslenen Erdoğan şuınları kaydetti: "Bay Kemal, sen önce bu büyüme denilen kavramın ne olduğunu bir öğren, ekonomistlerine bir sor. Bu büyüme nedir? 'Bu ranta aittir' diyor. Bu büyüme denilen olay, o rantiye dediğin kesimi de ilgilendirir ama onun işçisi, çalışanı yok mu, devlet olarak benim memurum yok mu, bunlara yansımıyor mu?"  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün moralini bozan komutana hadsizlik yapan Bay Muharrem, Allah korusun yarın moralini bozan emekliye, çiftçiye, sanayiciye, çiftçiye, memura, esnafa kim bilir neler yapar? Daha adaylık sürecinde milletin başına diktatör kesilen biri, Allah muhafaza koltuğa oturunca kim bilir daha ne kesilir? Bu zat hem aşırı muhteris hem de kifayetsiz." şeklinde konuştu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.