SON DAKİKA
Hava Durumu

Kardeşine elendik sıra abisinde

-Sercan Güler Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu maçında önceki gün Trabzonspor’un pilot

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2018 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2018 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kardeşine elendik sıra abisinde
-Sercan Güler
Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu maçında önceki gün Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’a uzatmalarda elenen yeşil-beyazlılar şok mağlubiyetin etkisini üstünden atmaya çalışırken Spor Toto Süper Ligi’nin 11. haftasında Pazar günü Trabzonspor’a konuk olacak.
Sezon başından bu güne yeşil-beyazlıların galibiyet alamadığı maçlardaki performansı hem umut vaat edici olarak nitelendirilirken, son 3 haftada alınan 7 puanda bunun ispatı oldu. Zorlu lig maratonunda Avrupa hayalini gerçekleştirmek için daha çok çaba sarf etmesi gereken yeşil-beyazlıların Avrupa’ya giden en kestirme yolda Ziraat Türkiye Kupası’nda şok mağlubiyetle adeta şarampole yuvarlandı. Şimdi gözler ligin 11. Haftasında oynanacak Trabzonspor maçına çevrildi. Galibiyet serisi yakalamak isteyen Bursaspor, Trabzonspor maçında 3 puan alarak şok elenmenin kötü bulutlarını üstünden dağıtmak için sahaya çıkacak.

SÖZÜN BİTTİĞİ YER FURKAN VE YUSUF 
Lig takımı olan Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzonspor karşısında oynanan mücadele en çok eleştirilen oyuncuların içinde Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp isimleri de yer aldı. Geçtiğimiz haftalarda kadro dışı bırakılan ve Vakıfköy’ün havasının iyi geleceği düşünülen iki isim cezaları dolmadan affedilmişti. Ancak Yusuf Erdoğan’ın performansı her geçen gün düşerken 3.lig takımı karşısında bile hiçbir varlık gösteremedi. Furkan Soyalp ise bir şeyler yapmaya çalıştığı maçta işleri daha da mahvetti. İki oyuncuda oynadıkça adeta dibe doğru battı.
YOK ARTIK VERGİNİ!
Karma bir kadro kurarak ilk 11’i belirleyen Samet Aybaba, Arjantinli stoper Vergini’ye ilk kez forma şansı verdi. Lider Başakşehir’in ardından kalesinde gördüğü 8 golle ligin en az gol gören ikinci takımı olan yeşil-beyazlılarda Chedjou ve Ertuğrul Ersoy’un eksikliğinde Vergini ve Furkan Emre Ünver Trabzon karşısında sahaya çıkarken, Arjantinli stoper Vergini, kendi kalesine attığı skandal gol ve uzatma bölümlerindeki kademe hatası Timsahı kupadan etti. Öte yandan iki topu direkten dönen yeşil-beyazlılar kaleyi 23 kez yokladı, 7 şut isabet buldu. Gol yollarında Sakho’nun eksikliği ve orta sahada ’10 numara’ oyuncunun eksikliği bu maçta da kendisini gösterirken transfer döneminde orta sahaya ve ileri uca hamle yapılması için girişimlere başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.