SON DAKİKA
Hava Durumu

'KİCK BOKS'ÇULARDAN İSRAİLE TEPKİ

İsrail saldırıları altında hayatını kaybeden Filistin halkının acısını paylaşmak için bir basın açıklaması düzenleyen Bursa Kick Boks

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2014 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2014 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'KİCK BOKS'ÇULARDAN İSRAİLE TEPKİ
İsrail saldırıları altında hayatını kaybeden Filistin halkının acısını paylaşmak için bir basın açıklaması düzenleyen Bursa Kick Boks İl Temsilcisi Zafer Akman, bölgede huzura giden yolun İsrail’e haddini bildirmekten geçtiğini söyledi.

 

İsrail’in terörist devlet olduğunu yıllardır gündeme getirdiklerini belirten Akman düzenlediği toplantıda şunları dile getirdi: “İşgalci İsrail yine Müslüman Filistin Halkına yönelik acımasız bir katliama girişti. Siyonist İsrail Yönetiminin Ramazan demeden Bayram demeden Sivilllerin; Yaşlıların, çocukların ve bebeklerin,bir çok savunmasız insanın katledilmesine sebep oldu. Halkımız bilmeli ki bu bölgede akan bütün kanın, bütün iç savaşların ve bütün terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak İsrail vardır. Siyonist İsrail yönetimi bütün İslam ülkelerini ve bütün dünyayı ateşe vermekten kaçınmayacak kadar sapkın bir inanca sahiptir. İsrail’in kurulduğundan beri izlediği politika asla değişmemiştir. İsrail, Türkiye’ye ait topraklarında içinde bulunduğu geniş bir coğrafyayı kendi kutsal ülkesi olarak görmekte ve buraları ele geçirebilmek için her türlü yönteme başvurmaktadır. Bursa Kick Boks İl Temsilciliği olarak, terörist İsrail’in yaptığı saldırıyı bir sivil ve sportif toplum kuruluşu olarak biz  kınıyoruz. Ancak İslam Ülkelerinde erki elinde bulunduran yöneticilerin ve hükümetlerin kınama düzeyinde kalan tepkilerini de muvazaa üzere yapılmış açıklamalardan öteye geçmelerini diliyoruz.” Öğrencileri ile birlikte İsrail’i protesto eden Akman, İslam ülkelerinin yöneticilerine ve hükümetlerine seslenerek, “Bölgede huzur ve barış ortamı isteniyorsa bunun tek yolu vardır o da terörist İsrail’e haddini bildirmektir. Bursa Kick Boks İl Temsilciliği olarak Gazze’nin şehitlerinin ümmetin şehitleri olduğunu, bizim şehitlerimiz olduğunu biliyoruz, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz ve şımarık İsrail’in en kısa zamanda döktüğü kanda boğulacağına tüm yüreğimizle inanıyoruz.”dedi.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.