SON DAKİKA
Hava Durumu

'Kimseden korkumuz yok, iddialar asılsız'

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yönetim kurulu üyeleri  Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda basın açıklamasında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2018 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Kimseden korkumuz yok, iddialar asılsız'
Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yönetim kurulu üyeleri  Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda basın açıklamasında bulundu. Başkan Ali Ay ve yönetimi, son günlerde yönetimle ilgili ortaya atılan rant iddialara ve yönetim kurulu üyesi Hasan Parlakay'ın mal varlığı ile ilgili iddialara karşı kimseden korkmadıklarını, vicdanen rahat olduklarını söyledi.

Ocak ayında bizim göreve geldiğimiz 3’üncü sene olacak. Beni çok iyi tanıyan insanlarsınız. İnançlı ve haramdan korkan biri olduğumu biliyorsunuz. Bu tapu konularında bu şekilde yazılması bizleri çok üzdü. Ortaya atılan iddialara inanan taraftarlar var. İster istemez kafalarda soru işareti oluşuyor. Onlardan bahsetmemiz bile başarılı olduklarını gösteriyor. Kimseden korkmuyoruz. Vicdanen rahatız. Bütün hesaplarımızı gelip inceleyebilirsiniz” dedi.
“İFTİRALARA KARŞI TOPLANDIK”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Ali Ay şunları söyledi; “ Yönetim kurulumuzla görüştük, bundan sonra bu tür basın toplantılarını ayda bir defa yapmaya karar verdik. Çünkü özellikle sosyal medyada dolaşa yalan haberler, iftiralar ve bunların yanında çıkan gerçek haberlerinde değerlendirmesini yapmak ve sporu konuşmak, Bursaspor’u konuşmak ve Türk futbolunu konuşmak adına bu toplantıları yapmaya karar verdik.”
“İNSANLIK SUÇUDUR, HESAP VERECEKLER”
İkinci Başkan Cem Öztürk ise gündeme dair yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Uzunca bir süredir, sistematik bir şekilde, belirli odaklar tarafından yönlendirilen bir grup insan, başta yönetici arkadaşımız Hasan Parlakay olmak üzere, başkanımızı hedef alan, çirkin ve asılsız bir karalama kampanyası yürütüyor. Bu akıl dışı itham ve iddialar karşısında yapılacak tek şey, takdir edersiniz ki, cevabı hukuk çerçevesinde vermektir. Nitekim hem Hasan Parlakay hem de başkanımız gerekli başvuruları yapmışlardır. Tabi bu durum sadece başkanı ve bir yöneticiyi değil, hepimizi ilgilendiren bir meseledir ve bu yüzden biz yöneticiler olarak, ayrıca dava açacağımızı ve söz konusu şahısların iftira ve suçlamalarının hesabını yargı önünde vereceğini belirtmek istiyorum. Hiç bir belge ve bilgi sahibi olmadan kamuoyunu yanıltmaya çalışarak, Bursaspor Yönetim Kurulunun itibarını zedelemekten ve kaos yaratmaktan başka hiç bir amacı olmayan bu insanların ne gazetecilikle, ne de Bursasporlu olmakla ilgisi vardır. Bir rant elde elde edildiğini iddia ve ima etmek, son derece ahlaksız ve haince bir tutumdur.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.