SON DAKİKA
Hava Durumu

Körfezde rekabet başlıyor…

Yıllarca Eskihisar-Topçular arasında tepki gören bir işletmecilik yöntemi izleyen İDO, Osman Gazi Körfez Geçiş Köprüsü’nün hizmete açılmas

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 23:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 00:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Körfezde rekabet başlıyor…
Yıllarca Eskihisar-Topçular arasında tepki gören bir işletmecilik yöntemi izleyen İDO, Osman Gazi Körfez Geçiş Köprüsü’nün hizmete açılmasıyla bir anda müşteri odaklı mesajlar vermeye başladı. Daha ilk gün müşteri sayısı sıfıra inen İDO, açık büfe yemek ikramı, çocuk oyun alanları ve deniz sefası, masaj koltuğu ile müşteri çekmeye çalışıyor.
 

 

 

Türkiye’nin devam eden en büyük projesi olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu’nun en önemli kısmı olarak gösterilen Osman Gazi Körfez Köprüsü hizmete girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen törende köprünün 10 gün ücretsiz olacağı vatandaşlara müjde olarak açıklandı. Bayramın sonundan itibaren ise köprü geçiş ücreti 89 TL olacak.

KÖPRÜ İLE İDO DA HAREKETE GEÇTİ

Osman Gazi Köprüsü’nün faaliyete girmesiyle birlikte ortaya koyduğu avantajlar özellikle İDO’nun harekete geçmesini sağladı. Körfez geçiş süresini 3 dakikaya indiren ve yapılan indirimle göreceli makul bir ücrete inen köprü ile rekabet etmek isteyen İDO, aldığı önlemler ve hazırladığı kampanyaları kamuoyuyla paylaştı.

İDO’DAN HERŞEY DÂHİL HİZMET

Osman Gazi Körfez Geçiş Köprüsü’nün hizmete açılmasıyla birlikte Eskihisar-Topçular arasında arabalı vapur seferleri yapan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) müşterisini kaybetmemek için kampanya başlattığını duyurdu. 29 yıldır bu hatta hizmet veren İDO, bundan sonra her şey dâhil sisteminde hizmet vereceğini açıkladı.

ATEŞ PAHASIYDI, ARTIK BEDEVA

Bir tost bir çayın bile yıllardır fahiş rakamlara satıldığı arabalı vapur büfelerinde artık açık büfe yemek servisinin ücretsiz olduğunu açıklayan İDO, bugüne kadar aklına gelmeyen çocukları da hatırlayıp onlar için oyun alanları oluşturuldu. 30 dakikalık seyahat sırasında yolcuların her türlü ihtiyacının karşılanacağını açıklayan İDO, amaçlarının müşterilere ev konforu yaşatmak olduğunu aktardı.

ÜNLÜ MARKA ORGANİZASYONLARI

Ücretsiz açık büfe hizmeti ve çocuk oyun alanları gibi yeniliklerle İDO, yolcularının 30 dakika süren Eskihisar- Topçular yolculukları sırasında her türlü ihtiyaçlarını karşılamayı taahhüt ediyor. Feribotların mola merkezi olmasını hedeflediklerini açıklayan şirket, yolculara sunulan ücretsiz açık büfede sıcak yemeklerin yanı sıra havuçlu kek, susurluk tostu gibi lezzetlerin de yer alacağını ve müşterilerin kendi evindeki sıcaklığı yaşayacağını iddia etti. Eskihisar - Topçular seferleri süresince yolcular, Temmuz ayı boyunca ücretsiz olarak masaj koltuklarından ve cep telefonu şarj makinelerinden de yararlanabilecekler. Seferlerinde birçok ünlü markanın çeşitli organizasyonlar düzenlemesine imkan tanıyan İDO, ayrıca yıl boyunca birçok ünlü markaya ev sahipliği yaparak müşterilerine farklı farklı sürprizler sunacak.

BAKALIM NE OLACAK?

Bugüne kadar yaptığı işletmecilikle vatandaşın büyük tepkisini çeken İDO’nun yeni dönemde Eskihisar-Topçular seferlerine yolcu bulup bulamayacağı merak ediliyor. Despot uygulamaları, özellikle gemilerdeki çay tost ücretlerinde daha vatandaşı soymaya kalkan İDO’nun kampanyası başarılı olur mu bilinmez ama, sosyal medyadan vatandaşların tepkisine bakılırsa ciddi bir indirime gitmezse, gemileri başka limana çekmek durumunda da kalabilir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.