SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkunç kaza! Bir polis memuru şehit oldu...

TEM Otoyolu'nda uygulama yapan trafik polislerinden Servet Arslan, kontrolden çıkan çakıl yüklü harfiyat kamyonunun polis aracına çarpması

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2018 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2018 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Korkunç kaza! Bir polis memuru şehit oldu...
TEM Otoyolu'nda uygulama yapan trafik polislerinden Servet Arslan, kontrolden çıkan çakıl yüklü harfiyat kamyonunun polis aracına çarpması sonucu bariyerlere sıkışarak şehit oldu. 
Kaza, saat 12.00 sıralarında TEM Otoyolu Hasdal mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre otoyol üzerinde polis aracındaki trafik polisleri bir süre önce uygulama yapmaya başladı. Ekipler uygulama yaptıkları esnada Nail Koç idaresindeki kapalı kasa kamyonete “dur” ihtarında bulundu. Bunun üzerine kamyon sürücüsü aniden yavaşladı. O esnada kamyonun arkasından seyreden Hasan Şen yönetimindeki plakalı hafriyat kamyonunun sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç uygulama yapan polis aracına ve memura çarptı. Kaza sonucu polis memuru Servet Arslan (27) bariyerle kamyon arasında sıkıştı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan memuru uzun süren çalışmanın ardından çıkarttı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında Bayrampaşa’da özel bir hastaneye kaldırılan polis memuru Arslan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Arkadaşı gözyaşı döktü, meslektaşları yeleğini çıkarttı 
Kaza sonrası çok sayıda polis ekibi otoyol da güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle otoyolunda Harp Akademileri Tüneline kadar uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza esnasında yanında şehit olan Arslan’ın yanında olan memur arkadaşı ise ölümden kıl payı kurtuldu. Arkadaşı bariyerlere tutunarak uzun süre gözyaşı döktü. Meslektaşları ise kamyonun altında kalan polis yeleğini çıkartarak başka bir polis aracına götürdü. Olay yeri inceleme ekipleri ise kaza yerinde çalışma yaptı. Yola akan yağlar için karayolları ekipleri tuzlama çalışması yaptı.
3 ay sonra evleneceği ortaya çıktı 
Öte yandan şehit olan polisin bir süre önce nişanlandığı ve 3 ay sonra evleneceği ortaya çıktı. Servet Arslan’dan geriye sadece o mutlu gününe ait fotoğraflar kaldı. Kazaya karışan sürücüler ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.  (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.