SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP Yenişehir İlçe Başkanı Eren, açtı ağzını yumdu gözünü… İP’in çamur siyasetine MHP’den sert tepki!

MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, son günlerde üst üste sosyal medya hesaplarından MHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ı hedef alan İP İlçe Başkanı Ercan Özel’e sert sözlerle yanıt verdi. Eren, "İP İlçe Başkanı çamur siyasetini kendisine düstur edinmiş" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2022 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2022 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
MHP Yenişehir İlçe Başkanı Eren, açtı ağzını yumdu gözünü… İP’in çamur siyasetine MHP’den sert tepki!

MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, İP Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel'in kendini geliştireceğine, daha önce de birçok konuda olduğu gibi hamasi söylemlerle güneşi balçıkla sıvamaya çalıştığını söyledi. Eren, "2019 yerel seçimlerinde aldığı ağır yenilginin etkisinden bir türlü kurtulamayan İYİ Parti İlçe Başkanı Özel'in bu hazımsızlık neticesinde çamur siyasetini kendisine düstur edinmiştir" dedi.


AYDIN’DAN MECLİSTE SERT SÖZLER
İP İlçe Başkanı Ercan Özel’in üst üste yaptığı açıklamaların ardından geçtiğimiz hafta, Yenişehir Belediye Meclis Toplantısı’nda adeta patlayan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, "Bir tane yalan makinesi almam lazım. Korkuyorum o yalan makinesi de bozulur. Sosyal medyada bir şey paylaşmıyoruz. Kesinleşmeden açıklamıyoruz. Altınordu Spor Kulübü buraya geldi, müracaat etti. Bakanlıktan önce kamu yararı kararı aldırması gerekiyordu. Spor Bakanlığı’ndan bu kararı aldırdı. İzinlerini aldılar. Ama bazı arkadaşlar, ilçe başkanı çıkıp 'İP geliyor, biz yapacağız, partinin ismini de söylüyor, bu konuda ilk müjdeyi verelim' diyor. Arkadaşlar böyle bir şey yok. Buna benzer şeyleri tekrarlıyor bu arkadaş. Et-tekraru ahsen velev kane yüz seksen. Kendisi anlamıyor herhalde biz bunu anlatalım” ifadelerini kullanmıştı.


MHP İLÇE BAŞKANI TEPKİ GÖSTERDİ
Basın açıklamasıyla İP İlçe Başkanı Ercan Özel’e yüklenen MHP İlçe Başkanı Arif Eren,  “Çamur at izi kalsın siyasetinin Yenişehir’deki temsilcisi İP’in İlçe Başkanı çiçekçi Ercan, uzun bir süredir Bursa için örnek belediyeciliklerden birini sergileyen Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Davut Aydın ve Cumhur İttifakı paydaşları hakkında asılsız ithamlarda bulunmaktadır. Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Davut Aydın; Yenişehir’in tarihi ve kültürel mirasını günümüz ihtiyaçları ile birlikte ele alarak, ilçe halkının memnuniyetinin ve hayat kalitesinin yükseltilmesini ülkü edinerek, 7’den 77’ye herkesin gönlünü kazanmakta ve hayır duasını almaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik modelinin başarılı örneklerinden birisini sergileyen Yenişehir’deki belediyeciliğimiz hem kaynakların etkin ve verimli kullanımı ile hem de sosyal belediyeciliğin gülümseyen yüzü, cömertliği, ve yardım eli olarak hemşerilerimizin gönlünde taht kurmuştur.” dedi.


“AĞIR YENİLGİNİN ETKİSİNDEN KURTULAMADI”
İP İlçe Başkanının 2019 yerel seçimlerinde aldığı ağır yenilginin etkisinden kurtulamadığını savunan Eren, “İP’in İlçe Başkanı çiçekçi Ercan, Yenişehir Belediye Başkanı’mızın yaptığı çalışmaları ve hizmet ahlakını biraz olsun örnek alıp kendini geliştireceğine, daha önce de birçok konuda olduğu gibi hamasi söylemlerle güneşi balçıkla sıvamaya çalışmaktadır. 2019 Yerel Seçimleri’nde Belediye Başkanımız Sayın Davut Aydın karşısında aldığı ağır yenilginin etkisinden bir türlü kurtulamayan İP’in İlçe Başkanı çiçekçi Ercan, belli ki bu hazımsızlık neticesinde çamur siyasetini kendisine düstur edinmiştir. İP’in Bursa ikametli İlçe Başkanı çiçekçi Ercan, şimdi de tiyatral aktivitelerine bir yenisini ekleyerek Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Davut Aydın’ı televizyona davet etmiş. Çiçekçi Ercan’a tavsiyemiz kalibresine yetişemeyeceği insanları düelloya davet edeceğine çıksın o televizyon programlarında Yenişehir halkına mahkeme kararıyla sabit yolsuzluklarını açıklasın, ekmeğini yediği belediyeyi çiçekçiler vs. üzerinden nasıl dolandırdığını anlatsın” şeklinde konuştu.


“YENİŞEHİR HALKI KİMİN KAÇ OKKA ÇEKTİĞİNİ İYİ BİLİR”
Eren, Özel’in yalan ve iftira siyaseti yaptığını da belirterek, “Çok konuşan, çok haklıdır” mantığıyla ağız ishali olmuşçasına aylardır birçok konuda ipsiz sapsız yalan ve iftira kusan çiçekçi Ercan bilmiyor ki şimdiye kadar söyleyecek sözümüz olmadığı için değil, Yenişehir halkının da çok iyi bildiği gibi adam olana kelam etmek evladır, olmayana nefes tüketmek israftır anlayışıyla susuyoruz. Fakat görüyoruz ki bu fosseptik siyaset anlayışını sürdürmekte kararlı, işte bu yüzden son kez muhatap alıp diyoruz ki Ercan Özel; “Yalan ve iftiraların ancak siyasi büyüklerine yaranmaya yarar. Yenişehir halkı kimin kaç okka çektiğini gayet iyi biliyor. Kendisine tavsiyemiz bu yalan siyasetinden vazgeçmesi, Yenişehir’imize faydalı olmak için çalışmasıdır. Ancak İP’in İlçe Başkanı Ercan Özel kalibresindeki birine Yenişehir’deki üstün belediyecilik ve hizmeti yorumlama işi 10 gömlek fazla gelir. Ercan Özel; üstünde siyasi cambazlık yapmaya kalktığın o çürük İP seni taşımaz. Senin cambazlığına da Yenişehirli kanmaz” ifadelerini kullandı.


(Alpaslan YILDIZ)
.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.