SON DAKİKA
Hava Durumu

Saivet ve Doumbia'da son düzlük

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor’da uzun süredir gündemde olan Henri Saivet ve Doumbia transferlerinde son düzlüğe girildi. İ

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2018 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2018 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Saivet ve Doumbia'da son düzlük
Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor’da uzun süredir gündemde olan Henri Saivet ve Doumbia transferlerinde son düzlüğe girildi. İki oyuncuyla da anlaşma sağlanması beklenen yeşil-beyazlı yönetimin Saivet ve Doumbia’yı ligin ikinci haftasında oynanacak Kayserispor maçına yetiştirmesi bekleniyor.
Fenerbahçe karşısında tartışmaların gölgesinde alınan mağlubiyetin ardından takımın dar kadrosuna rağmen ortaya koyduğu performans yeşil-beyazlı taraftarla başta olmak üzere Teknik Direktör Samet Aybaba ve Ali Ay yönetiminin yüzünü güldürdü. Maçın ikinci yarısına forvetsiz olarak devam eden Bursaspor’da, golcü arayışları devam ederken Fildişi yıldız Seydou Doumbia son kez yakın markaja alındı.  Özellikle orta saha ve hücum mevkii için görüşmelerini sürdüren Bursasporlu idareciler, bir süredir gündemde olan Saivet transferini sonuçlandırmak istiyor. Öte yandan Saivet gibi yine bir süredir gündemde yer alan Seydou Doumbia için de girişimlerini hızlandıran yeşil-beyazlı idareciler, Portekiz Ligi takımlarından Sporting Lizbon'da forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun transferini de noktalamak istiyor.
SAİVET KAYSERİ MAÇINA YETİŞECEK 
Bursaspor’un uzun süredir uğraş verdiği Henri Saivet transferinde mutlu sona ulaştı. Samet Aybaba’nın Sivasspor’dan eski öğrencisi olan ve bonservisi Newcastle United’da bulunan Saviet’i bir yıllığına kiralamak isteyen Bursaspor, Saivet ile son kez masaya oturacak.  İngiliz takımından kiralık olarak kadroya dahil edilmek istenen Senegalli orta sahanın 18 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçına yetiştirilmesi bekleniyor.


ORTA SAHADA GÜVEN VERİYOR
27 yaşındaki orta saha geçen sezon Sivasspor formasıyla 12 maça çıkmış takımına skor anlamında bir asistlik katkıda bulunmuştu.  Saivet, kağıt üstünde gol katkısı olarak sınıfta kalsa da orta sahada verdiği güvenle Süper Lig’in dikkat çeken oyuncuların başında gelmişti. Piyasa değeri yaklaşık 2 milyon Euro olan 27 yaşındaki orta sahanın Kayserispor maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Saivet kariyerinde Fransa’nın Bordeaux ve Saint-Étienne takımlarının yanı sıra İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Newcastle forması ve sonra olarak da Sivasspor’da kiralık olarak forma giymişti.
GÖZLER YENİDEN DOUMBİA’DA  
Yeşil-beyazlıların forvet hattına mutlaka bir yada iki transfer yapması beklenirken, forvet hattı için düşünülen oyunculardan olan Seydou Doumbia ve kulübü ile yapılan pazarlıklarda son aşamaya gelindi. Sporting Lizbon’da forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun transferini noktalamak isteyen  yeşil-beyazlı yönetimin Doumbia’ya yıllık 1 milyon 600 bin Euro’luk teklifte bulunduğu öğrenilirken Fildişili oyuncuyla son kez pazarlık masasına oturulacak.  Sporting’in  30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu geride bıraktığımız sezon Sporting formasıyla, 14 lig maçında gol atma başarı gösteremezken; Portekiz Kupa’sında 6 maçta 5 gol,  UEFA Avrupa Ligi’nde 2 maçta tek gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta 2 kez fileleri havalandırarak takımına katkıda bulundu. Fildişi Sahili’nin 30 yaşındaki yıldızı Doumbia ise kulüp kariyeri boyunca toplamda 288 maçta, 172 gol atma başarısı gösterirken, Fildişi formasıyla da 29 maçta, 8 kez ülkesine gol sevinci yaşattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.