SON DAKİKA
Hava Durumu

SCORER WANTED!

-Sercan Güler GOLCÜ ARANIYOR! 31 Ağustos’ta bitecek olan tran

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
SCORER WANTED!
-Sercan Güler
GOLCÜ ARANIYOR!
31 Ağustos’ta bitecek olan transfer sezonu öncesinde elini çabuk tutmak isteyen Bursaspor’da öncelik forvet olmak üzere golcü arayışları devam ediyor. İstediği golcüyü almakta mali engellere takılan yeşil-beyazlı yönetim rotayı Stefano Okaka ismine çevirirken işini riske atmak istemeyen yönetim diğer yandan da Adrian Ramos ile görüşmelere başladı. Öte yandan stoper için Boca Juniors‘ta forma giyen Arjantinli Santiago Vergini ile anlaşmaya varılırken Vergini dün sağlık kontrolünden geçti. Olimpik Lyon forması giyen Fransız Mapou Yanga-Mbiwa ismi de stoper için düşünülen bir diğer isim olarak biliniyor.
Süper Lig’in 3. haftasında Konyaspor karşısında oyunun büyük bir kısmında üstünlük kuran Bursaspor maçtan 1-1’lik skorla ayrılırken, yeşil-beyazlıların eksiklerine rağmen ortaya koyduğu futbol başta Samet Aybaba olmak üzere taraftarında büyük beğenisini kazandı.
TRANSFER CAN SIKIYOR
Yeşil-beyazlılarda mevcut pozisyonlardaki eksiklikler can sıkarken yönetim önceliği forvet hattına verdi. Bursaspor’un büyük uğraşlar verdiği Fildişi yıldız Seydou Doumbia transferi mali engellere takılırken, önceki günlerde transfer gündeminde olan diğer isim Kongolu golcü Mbokani’de Belçika Ligi ekiplerinden Antwerp'e transfer oldu. Mbokani’nin yeşil-beyazlılara gelmesine kesin gözüyle bakılırken, golcü oyuncunun Belçika’nın yolunu tutması yönetimde hayal kırıklığına yol açtı. Yeşil-beyazlı yönetim ligin 4.haftasında Bursa’da karşılaşacağı Beşiktaş maçına kadar golcü transferini ve diğer bölgede eksikleri gidermek için transferde elini çabuk tutmak için girişimlere başladı.
ÇARE OKAKA 
İstediği golcüyü kadrosuna katmakta mali engellere takılan yeşil-beyazlı yönetim ligin 3. Haftası da geride kalırken gol yollarına çözüm arıyor. Doumbia ve Mbokani isimleriyle istediği sonuca ulaşamayan Bursaspor, Nijerya kökenli İtalyan futbolcu Stefano Okaka’yı yeşil-beyaz yapmak için girişimlere başladı. Başkan Ali Ay ve Teknik Direktör Samet Aybaba’nın birlikte uzlaştığı isim olan Okaka transferi için elini çabuk tutmak isteyen Bursaspor’da 29 yaşındaki golcünün   menajeriyle temas kuruldu. İngiltere temsilcisi Watford ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Okaka’nın piyasa değeri 5 milyon Euro olarak ifade ediliyor. Öte yandan Watford’un Okaka’yı takımdan göndermek istemediği bilinirken, bu sezon 3 maçta Okaka’ya forma şansı da verilmedi. Yeşil-beyazlı yönetim oyuncunun menajerinden geri dönüş beklerken Watford’un Okaka’yı göndermek istememesi transferin önündeki en büyük engel olarak görünüyor.

http://sehirmedya.com/bursaspor-haberleri/b-plani-adrian-ramos/

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.