SON DAKİKA
Hava Durumu

Şemdinli'de çığ düşmesi sonucu 1 asker şehit oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çığ düşmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan b

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2018 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2018 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şemdinli'de çığ düşmesi sonucu 1 asker şehit oldu
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çığ düşmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mirgesav üs bölgesinde arızalanan su deposuna müdahale etmek üzere yola çıkan askerlerin üzerine çığ düştü. Yaralanan 2 asker helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Askerlerden biri kurtarılamadı. Diğer askerin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
TSK'DAN AÇIKLAMA
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'dan şu açıklama geldi: "Hakkâri bölgesinde yer alan bir üs bölgemizde intikal halinde olan yaya unsurumuzun üzerine çığ düşmesi sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz."
HAKKARİ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA
Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde çığ düşmesi sonucu bir uzman çavuşun şehit olduğu, bir teğmenin de yaralandığı olaya ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şöyle denildi: "29.12.2018 günü saat: 13.00 sıralarında İlimiz Şemdinli İlçesi Tekeli Köyü Masure Yaylası Bölgesinde meydana gelen çığ düşmesi sonucu 1 askeri personel yaralanmış, 1 askeri personel ise şehit olmuştur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." (hurriyet.com.tr)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.