SON DAKİKA
Hava Durumu

Şimdi gerçeklerle yüzleşme zamanı   

-Sercan GÜLER  Ligde 7 hafta geride kalırken henüz galibiyetle tanışamayan yeşil-beyaz

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şimdi gerçeklerle yüzleşme zamanı   
-Sercan GÜLER 
Ligde 7 hafta geride kalırken henüz galibiyetle tanışamayan yeşil-beyazlılarda büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Galibiyet hasretini 154 güne çıkaran Bursaspor, 6 haftalık iyi performansını skora yansıtamazken 7.haftada gelen Sivasspor mağlubiyetiyle adeta gerçekler gün yüzüne çıktı. Sahada bir varlık gösteremeyen oyuncuların performansı büyük tedirginliğe yol açarken Furkan Soyalp ve Yusuf Erdoğan kadro dışı bırakıldı.
Spor Toto Süper Lig’de 7. hafta geride kalırken Bursaspor, mutlak 3 puan parolası ile çıktığı Sivasspor maçından eli boş dönerek yönetim ve taraftara büyük hayal kırıklığı yaşattı. Süper Lig’in 7.haftasında Sivasspor karşında önceki 6 haftanın aksine kötü bir futbol sahaya yansıtan yeşil-beyazlı oyuncuların performansı büyük üzüntü yarattı. Timsah’ın 6 hafta boyunca ortaya koyduğu performans medya, taraftarlar ve yönetim tarafından umut vaat edici olarak nitelendirilirken alınan 1 mağlubiyet ve 5 beraberliğe rağmen takımın performansı hem iyi olarak nitelendirildi. Ancak Sivas’tan gelen kötü haberle birlikte adeta yıkılan Bursaspor’un kredisi artık doldu. Samet Aybaba yönetimindeki takımda Ankaragücü maçı öncesinde bazı oyunculara yaptırım uygulanması da bizzat Aybaba’nın söylemleriyle ifade edildi.
TİMSAH’IN KREDİSİ KALMADI
6 haftalık performans dikkat alındığında sonuç ne olursa olsun Bursaspor’un performansı hep beğenildi. Samet Aybaba ve yönetim hakkında tek bir olumsuz bir haber bile medyaya yansımadı. Video Yardımcı Hakem’in Bursaspor aleyhine verdiği kararlar konuşuldu. Aybaba tarafından,  “Attığımız gole artık sevinmeyeceğiz” açıklamaları yapıldı. Fikstür zorluğundan bahsedildi, oyuncuların uyum süreci buna eklendi, son 2 sezonun kara bulutlarını üstünden atan Bursaspor diye nitelendirildi, ancak Bursaspor’un 7 haftalık performansıyla ligin 17.sırasında yer alarak tüm kredisini 7 haftada maalesef tüketti. Kafalarda yine son 2 sezonun performansı tekrar belirlemeye başladı.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.