SON DAKİKA
Hava Durumu

Taksim'de geniş güvenlik önlemleri alındı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına izin verilmeyen Taksim’de geniş güvenlik önlemleri alındı. Bariyerlerle çevrili Taksim’

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2015 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2015 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Taksim'de geniş güvenlik önlemleri alındı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına izin verilmeyen Taksim’de geniş güvenlik önlemleri alındı. Bariyerlerle çevrili Taksim’e gelen turistler, kalacakları otellere giderken zor anlar yaşadı.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim ve çevresinde polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Günler öncesinden Taksim Meydanı’na getirilen bariyerlerle meydan kapatıldı. Meydan çevresindeki otellere gelen turistler ise büyük şaşkınlık yaşadı. Ellerinde valizleriyle meydana gelen turistler, bariyerlerin arasından buldukları boşluklardan geçerek kalacakları otellere gitti. Önceki yılların aksine bu kez meydanda yaya geçişlerinin daha rahat olduğu görüldü.

İSTANBUL’A POLİS TAKVİYESİ
1 Mayıs nedeniyle çeşitli illerden görevlendirilen takviye polisler, gece saatlerinde özel uçaklarla Atatürk Havalimanı’na geldi. Polisler, kendilerini bekleyen otobüslere binerek görev yerlerine gitti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinlikleri için Taksim Meydanı’na izin verilmemesinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü de önlemlerini artırdı. 1 Mayıs nedeniyle çeşitli illerden görevlendirilen takviye polisler, gece saatlerinde özel uçaklarla Atatürk Havalimanı’na geldi. Polisler burada hazırlıklarını yaptıktan sonra kendilerini bekleyen otobüslere binerek Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.