SON DAKİKA
Hava Durumu

'Tapu sayım 3, kimse eşimi rahatsız etmesin'

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yönetim kurulu üyeleri  Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda basın açıklamasında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2018 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Tapu sayım 3, kimse eşimi rahatsız etmesin'
Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yönetim kurulu üyeleri  Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda basın açıklamasında bulundu. Başkan Ali Ay ve yönetimi, son günlerde yönetimle ilgili ortaya atılan rant iddialara ve yönetim kurulu üyesi Hasan Parlakay'ın mal varlığı ile ilgili iddialara karşı kimseden korkmadıklarını, vicdanen rahat olduklarını söyledi.
“KORKUMUZ YOK ALNIM AK”
Ömer Hasan Parlakay ise hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.  Parlakay şu açıklamayı yaptı; “ Bu benim için zor bir süreç fakat bir o kadarda kolay bir süreç. Çünkü hiçbir şekilde hiç kimseden korkumuz yok. Bizin alnımız ak. Tapu meseleleri bir kendini bilmezin ortaya attığı iddia. Allah’a şükür ailemizin malı mülkü vardır, ben finans işlerini yürüttüğüm için de bir çoğu benim üzerimdedir. Bununla ilgili kimseye, neden bu kadar malım olduğuna dair bir açıklama yapma gerekliliği duymadım şimdiye kadar. Tabi üzerime böyle bir iftira atılana kadar. Bu bahsi geçen listeler tamamı doğru listeler değil. İsteyen tüm arkadaşlara bunların tamamını ve detaylarını gösterebilirim. Bugün bu konuyu son bir defa konuştuk ve bir daha açılmayacak. Ben 18 yıldır başkanımla beraberim ve bunun için şeref duyuyorum, ondan öğrendiğim her şey için, en çokta hak yememek, insanlara kötülük yapmamak ve haram yememektir. Dolayısıyla bu konuda her zaman anlım ak.
“AİLEMİN EDİNDİĞİ TAPU SAYI 3’TÜR”
“Bu kadar tapuyu Bursaspor’dan edindi diyen arkadaşlara bir şey söylemek istiyorum” diyen Parlakay, “Ben 22 Haziran 2017’de asil yöneticiliğe terfi oldum, 28 Mayıs 2018 tarihinde asil yöneticiliği bırakana kadar ailemin edildiği tapu sayısı 3’tür. Otuz veya kırk değil sadece üç. Bunlarında rayiç bedelleri 5-10 bin lira arasındadır.” dedi
“KİMSE EŞİMİ ÇOCUKLARIMI RAHATSIZ ETMESİN”
Bugün burada olmamızın, bu kadar feveran etmemizin tek bir sebebi daha var. Hepimiz ailemiz için yaşıyoruz. Bazı utanmazlar benim eşimi arayacak kadar işi ileriye götürdü. Telefonla özel numaradan arayarak, benimle ilgili akıl almaz şeyler söylüyorlar. Biz burada Bursaspor’a bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bana biri bunu izah edebilir mi? Bunun izahı yok. Kim neyi merak ediyorsa gelsin bana sorsun telefonum her zaman açık. Kimseye aksi bir şey söylemedim, cevap vermeyeceğim de demedim. Benimle uğraşıyorsanız uğraşın ama lütfen ailelere girmeyin. Lütfen kimse benim eşimi çocuklarımı rahatsız etmesin. Sormak istediğiniz ne varsa cevaplamaya hazırım.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.