SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah'ı 'Bursalı' yaktı 

Ömer Karakaya Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında BB Erzurumspor ile Bursaspo

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah'ı 'Bursalı' yaktı 
Ömer Karakaya
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında BB Erzurumspor ile Bursaspor arasında oynanan kader mücadelesinde Timsah’ı, Bursa’da yetişen bir futbolcu ateşe atı. Erzurumspor adına ikinci golü kaydeden Hakan Arslan’ın profesyonel futbol hayatı Bursa takımlarından Oyak Renault’ta başladı.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile ölüm-kalım maçına çıkan Bursaspor, deplasmanda aldığı 2-0’lık yenilgiyle rakibinin gerisine düşerek kendini ateşe att. İlk yarının golsüz tamamlandığı mücadele de goller ikinci yarıda geldi. Erzurumspor’un ilk golünü 76. dakikada Samuel Eduok kaydetti. Dakika 84’te ise Bursa şehri adına ilginç ve bir o kadarda duygusal bir an yaşandı. Profesyonel futbol kariyeri 2006 yılında Bursa ekiplerinden Oyak Renault’ta başlayan Hakan Arslan takımının 2. Golüne imza atarak, Yeşil-beyazlıların maçta havlu atmasına neden oldu.
OYAK RENAULT’TAN SÜPER LİG’E UZANAN KARİYER
1 Temmuz 2006 yılında Oyak Renault’un alt yaş takımından A takımına yükselen Hakan Arslan’ın profesyonel futbolculuk kariyeri de başlamış oldu. 5 yıl top koşturduğu Oyak Renault formasıyla başarılı bir performans gösteren 30 yaşındaki oyuncu, 2011 yılında Boluspor’a transfer oldu. Kırmızı-beyazlı ekipte 3 yıl ter döken Arslan, 2014 yılında kiralık olarak Şanlıurfaspor’a transfer oldu. Burada dikkatleri üzerine çeken başarılı sol bek, 2015-2016 yılında İzmir temsilci Göztepe’ye transfer oldu. İzmir’de 1 sezon geçiren Arslan, 2016-2017 sezonunda tekrardan Boluspor’a döndü. 2017-2018 sezonunda Erzumspor’a transfer olan başarılı futbolcu, PTT 1. Lig’de o sezon 27 maça çıktı. Erzurumspor’un oynadığı playoff mücadelelerinde de 3 maçta forma giyen Arslan, takımının Süper Lig’e çıkmasında büyük katkı sağladı.
HAMZA HOCAYLA KENDİNE GELDİ
Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapamayan 30 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’in ilk 2 karşılaşmasında forma giyse de daha sonra yedek kulübesine hapsoldu. Hamza Hamzoğlu’nun Erzurumspor’un başına gelmesiyle adeta yeniden kendine gelen Hakan Arslan, son 5 maçın 4’üne ilk 11’de başladı. Sol bekte başarılı bir performans gösteren deneyimli futbolcu, Hamza Hocanın değişmez isimlerinden biri haline geldi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.