SON DAKİKA
Hava Durumu

Transfer şart mı?

-Sercan Güler  İlk yarının sona ermesine 4 hafta kala 3 iç saha maçına çıkacak olmanın avantajını iyi kullanmak isteyen

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2018 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2018 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Transfer şart mı?
-Sercan Güler 

İlk yarının sona ermesine 4 hafta kala 3 iç saha maçına çıkacak olmanın avantajını iyi kullanmak isteyen yeşil-beyazlılarda bir diğer gündem de devre arasındaki transfer dönemi. Kulübün içinde bulunduğu mali kriz dikkate alındığı keseyi açmak istemeyen yeşil-beyazlı yönetim mevcut kadrodaki oyuncularının performanslarının artması için Samet Aybaba ile sürekli temas halinde bulunurken, Aybaba’nın önceki günlerde yaptığı açıklamada transferden önce mevcut oyuncuların ve personel maaşlarının ödenmesinin daha olumlu sonuçlar doğuracağının altını çizmişti.

Bursaspor’a geldiği günden bu yana yerli ve genç oyunculara büyük önem veren Samet Aybaba teknik direktörlüğünde yeşil-beyazlılar son 2 sezonun kötü gidişatını durdurmayı başardı. Geride bıraktığımız sezonlarda küme düşmenin eşiğinden son haftalarda kurtulan yeşil-beyazlılar bu sezon beraberliklerle başladığı ligde son alınan galibiyetle adeta yeni bir hava yakalarken oyuncuların performansı da ikinci yarı için de umut verdi.
TRANSFERE GEREK VAR MI?
Devre arası transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da tek sorunsuz mevkii şüphesiz defans hattı. Ertuğrul Ersoy ve Chedjou defansın bel kemiğini oluştururken, Barış Yardımcı ve Umut Meraş ise beklerde güven veriyor. Öte yandan defansın önünde orta sahada Aytaç Kara ve Badji iyi bir uyum yakalarken kanatlarda Latovlevici’nin artan performansı ikinci yarı için umut verdi. Sağ kanatta Lima’nın inişli çıkışlı grafiği sürerken ilk 11’in değişilmez parçası olacağı kesin. Öte yandan Saivet’in performansı haftalar sonra artarken Akhisar maçında yaptığı asistte bunun ispatı oldu. Forvet hattında ise Umut Nayir’in Akhisar filelerine bıraktığı 2 gol de forvet için adeta geçici çözüm oldu. Kadro derinliği az olan Bursaspor’un devre arasında özellikle ofansif orta saha ve kanat için 2 transfer üzerinde durduğu bilinirken forvet için de arayışlar sürüyor. Öte yandan mevcut oyuncuların her geçen gün artan performansları da  mali krizde olan Bursaspor’da ‘transfere gerek var mı’ sorularını akıllara getiriyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.