SON DAKİKA
Hava Durumu

Transferde bütçe 5 milyon euro

Sercan Güler Başkan Ali Ay’ın güven tazelemesiyle birlikte göreve gelen Samet Aybaba ile transferde o

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2018 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2018 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Transferde bütçe 5 milyon euro

Sercan Güler


Başkan Ali Ay’ın güven tazelemesiyle birlikte göreve gelen Samet Aybaba ile transferde ortak adım atmak isteyen yeşil beyazlıların gelecek sezon için transfer bütçesi de netlik kazandı. Personelin parasını bile ödemekte zorlanan yönetimin yeni sezonda tasarrufa gideceği ve 5 milyon euroluk bir bedelin transfer için harcanacağı belirtildi.

Bursaspor’da yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, yeşil beyazlılar transfer noktasında kilit pozisyonlara minimum maliyetle yeni sezon kadrosunu güçlendirmek istiyor. Sık sık yeni transfer dedikodularıyla gündeme gelen Bursaspor’da mali sıkıntılar sebebiyle birçok transfer başlamadan bitiyor. Sözleşmesi biten oyuncular üzerine yoğunlaşan Bursaspor’da bir yandan da kaynak arayışı sürüyor.
 “10 MİLYON EURO TASARRUFUMUZ OLDU”
Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Samet Aybaba‘nın, Başkan Ali Ay‘la yaptığı görüşmede, ‘Sözleşmesi biten ve kadroya almadığımız oyuncularla birlikte 10 milyon Euro’luk bir tasarrufumuz oldu. Bu rakamın yarısını yeni sezonda transfere ayıralım‘ dediği öğrenildi. Aybaba‘nın ayrıca, ‘Başkanım bizim öncelikle 4 oyuncuya ihtiyacımız var. Belki bir oyuncu daha eksiğimize göre alabiliriz Toplamda 5 oyuncu bize yeter. 4 tanesine fazla para vermemize gerek yok. Ancak, biri için biraz kesenin ağzını açabiliriz. Dünya çağında bir oyuncu Bursaspor’a yakışır taraftarımızı da heyecanlandırır‘ şeklinde görüş bildirdiği ifade edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.