SON DAKİKA
Hava Durumu

Türk Kızılayı 40 ülkede yüzleri güldürdü

Tüm Türkiye’de bayramın bayram gibi yaşanması için çalışan Türk Kızılay ekipleri, aynı zamanda 40 ülkede yardıma muhtaç kişi ve a

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2018 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2018 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türk Kızılayı 40 ülkede yüzleri güldürdü
Tüm Türkiye’de bayramın bayram gibi yaşanması için çalışan Türk Kızılay ekipleri, aynı zamanda 40 ülkede yardıma muhtaç kişi ve ailelerle bir araya gelerek bayramın bereket ve sevincini paylaştı.
Kızılay’ın sevgi ve merhameti paylaşma hareketi kapsamında ziyaret edilen 40 ülkeden biri de Somali oldu. Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan’ın da aralarında bulunduğu Türk Kızılay ekibi, ilk olarak bayram öncesinde Somalili çocuklarla paylaştıkları kıyafet ve kırtasiye malzemeleri ile bayram sevinçlerine ortak oldu.

BAYRAM SEVİNCİ 40 ÜLKEDE PAYLAŞILDI

Bayram gününde ise hayırsever kişi ve kurumların kurbanlıkları dua ve tekbirlerle kesilerek, Somali’deki yardıma muhtaç ailelerle paylaşıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, şunları söyledi: “Türk Kızılay ekipleri, hayırseverlerimizin merhamet elini yalnızca Bursamızda ve ülkemizde değil kırk ülkede ihtiyacı olanlara uzattı. Bu vesile ile bizlerde Kurban bereketini Somali’deki kardeşlerimizle paylaştık. Türk Kızılay’ın Bursamızda ve ülkemizde çalışmaları sürerken diğer yandan 40 ülkede kardeşlerimize ulaşarak, bayramın bayram gibi yaşanması için çalıştık. Bu güzel organizasyonda emeği olan, bağışları ile iyiliğe hayat veren herkese teşekkür ediyorum. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.