SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım, 3. yüzme havuzuna kavuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Umurbey Talimhane bölgesine yaptırılan yarı olimpik standartlardaki kapalı yüzme havuzu, açılış için gün

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2015 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Umurbey Talimhane bölgesine yaptırılan yarı olimpik standartlardaki kapalı yüzme havuzu, açılış için gün sayıyor. Tesis alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım’a 3. kapalı yüzme havuzunu kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Başkan Altepe, Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi’nin bitişiğinde yaptırılan kapalı yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi olarak en önemli hedeflerinden birisinin Bursa’nın spor kenti olması olduğunu belirten Başkan Altepe, bu uğurda her semte yaya mesafesinde spor mekanları kazandırdıklarını ifade etti. Daha sağlıklı bir toplum için daha çok spor tesisine ihtiyaç olduğunu, bu konuda büyük bir hamle içerisine girdiklerini söyleyen Başkan Altepe, “Mahallelerimize varıncaya kadar her bölgeye spor tesisi kazandırıyoruz. Hizmete aldığımız tesislerle birlikte Bursa, spor kenti olma yolunda hızla ilerliyor” dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, spor yatırımlarının en önemlilerinden birinin yüzme havuzları olduğunu kaydetti. Sadece yaz günlerinde değil vatandaşlara 12 ay boyunca yüzme imkanı sunan tesislerin ihtiyaç olan her alanda tek tek faaliyete alındığını vurgulayan Başkan Altepe, “Daha önce hiç kapalı yüzme havuzu bulunmayan Yıldırım ilçemize 2 adet tesis kazandırmıştık. Şimdi de Erikli ve Duaçınarı’nın ardından Umurbey’de, 3. tesisimizi açmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.
Başkan Altepe, yarı olimpik tesisin her türlü spor faaliyetine imkan sağlayacağını anlattı. Yaya mesafede 200 binden fazla insanın ulaşabileceği, Avrupa standartlarındaki tesisten gece ve gündüz erkek ile kadınların faydalanabileceğini belirten Başkan Altepe, “Çalışmalarda sona geldik. Kısa zaman içinde, gerekli toparlamaları yaparak tesisi hizmete alacağız. Şimdiden insanımız, Yıldırım ve Bursa için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.