SON DAKİKA
Hava Durumu

MEMLEKETTE SOYDAN DÖNEMİ… 

Yazının Giriş Tarihi: 12.06.2021 19:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.06.2021 19:18

Memleket Partisi 19 Mayıs 2021 tarihinde Ankara’da genel merkezin açılışıyla resmi olarak kuruldu. Kısa süre içerisinde 43 ilde çalışmalarını tamamlayan Memleket Partisi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Bursa’da CHP Yıldırım eski ilçe başkanı Av. Güner Aklan il başkanlığında yapılanan Memleket Partisi birçok ilçede de başkanlığını oluşturdu.
Diğer iller ve ilçeler gibi İnegöl’de de kuruluş aşamalarının tamamlamak üzere olan Memleket Partisi, aralarında gönüllülerin de bulunduğu bir grupla genel merkez açılışına katıldı. 

İlçe yönetim kurulunu oluşturan İnegöl İlçe Başkanlığı, ilçe yönetim kurulunun ve Bursa İl Başkanlığı’nın kararı ile İlçe Başkanlığı görevinde Yasemin Soydan’ın bulunması üzerinde uzlaşıya vardı. Yasemin Soydan uzun yıllardır CHP içindeki aktif çalışmaları ile bilinen, sevilen bir isim. Soydan Yönetimi ağırlıklı olarak genç kadın ve erkeklerden oluşuyor. Yaş ortalamasının 35 olduğu yönetim kadrosunun enerjisi ve heyecanı oldukça yüksek. İnegöl şehir merkezinde İlçe Binası için yer kiralayan ve tadilat çalışmalarına başlayan İlçe Yönetimi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tadilat çalışmaları ve yönetimin son halini almasının Haziran ayının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.