SON DAKİKA
Hava Durumu

MİLLET AÇ!

Yazının Giriş Tarihi: 12.01.2021 20:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.01.2021 20:05

         Malum zatın niyeti de malum, eldekini tutmaya gayret ediyor. O saçma sapan konuşmaları da hep bu yüzden. Pervasızca saldırıları, hakaretleri tamamen bu nedenle. Akli muvazenesi konusunu ben tartışmayayım. Onu tıp ehline bırakalım. Bana sorarsanız gayet yerinde. Sadece aklı biraz karışık. Sağdan soldan buna fazla akıl veriyorlar. Hepsini anında anlamaya sürati intikali kâfi gelmiyor garibin.

Bir TV programında konuşan SONAR Araştırma Şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı aynen şöyle dedi bu zatın başında olduğu parti için;

“Bunlarınki bir dünya rekorudur. Dünyada bunlar kadar muhalefette kalan bir parti örneği yok. Adam 14-15 seçim kaybetmemiş hâlâ söylemini, tarzını değiştirmiyor!” dedi.

Herkes Kemal’in neden bu kadar saldırgan olduğunu konuşuyor. Sordukları sorular şöyle sıralanabilir;

Neden her yapılana karşı, iyiye iyi diyemiyor?

Neden hep saldırgan?

Neden işi hakarete götürüyor?

Belli neden olduğu. Mevcut oyları tutmaya çalışıyor da ondan. Elinde kemikleşmiş bir “Heykelci” kesim mevcut. Bunlar her şeyin heykel dikmekle çözüleceğine, mavi gözlü sarışın birinin mezarından çıkıp geleceğine ve kendilerini kurtaracağına (artık neyden kurtulacaklarsa?) inanan meczup türevi bir güruh. Bunlara ilaveten sözlerinin emir telakki edildiği günlere hasret ama kahvehanelerde pişti oynayıp çay içen (ıhlamur pahalı artık kimse yapmıyor. Üstelik şimdi kahvelerde kapalı olduğundan evde çoluk çocuğun başının etini yemekle iştigal ediyorlar.) emekli asken ve üst düzey bürokratlar da mevcut. Beyni yıkanmış üç beş kişiyi de eklediniz mi eder size yüzde 15 oy. Kalanı da belediyelerde memuriyet kapmaya çalışan üç beş uyanık ile ihaleci birkaç müteahhit ile bir iki esnaf. Bunlar da kaba hesapla yüzde 8 falan ediyor.

Alın size yüzde 23 oy!

Bu oy azalır ama artmaz. (Muharrem de giderse vay haline bu Kemal’in. Üstelik milletvekilleri de gidecek. Bu sefer kiralık değil ama!”)

Bu zat bu tavrıyla oyunu arttıramayacağını biliyor da niye böyle yapıyor? O kadar da saf değil. Oylarını arttırmak için, iktidarın halen verdiğinden daha çok ve iyi hizmetler vereceğine ikna edecek sağlam projeler üretemediklerinin ve sittin sene de üretemeyeceklerinin farkında. Bu yüzden oyları arttıramayacağını çok iyi biliyor.

Bu hakaretler hiç olmazsa eldeki zevatı tutuyor. Saldırmasa “Bu ne pısırık adam yahu?” deyip ya oy vermeyecekler ya da bunu alaşağı edecekler.

Anladınız mı zat niye saldırıyor?

Haydi, bırakın bu işleri. Millet aç! Aç!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.