SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya’da kirli siyasete geçit yok!

Yazının Giriş Tarihi: 13.07.2020 20:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.07.2020 20:30

Bursa’da bir süredir AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve bazı ilçe başkanlarına yönelik sistematik bir yıpratma kampanyası sürdürülüyor.

Her ne kadar 5 paralık itibarı olmayan bir kesim tarafından yürütülüyor olsa da hiçbir değer, hiçbir kural olmadan olabildiğince aşağılık ve rezil bir yöntem uygulanıyor.

İşte o rezil zihniyetin oldukça kepaze saldırılar düzenlediği isimlerden biri de Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Avukat İnci Söğütlü. Türkiye’nin en genç kadın ilçe başkanı olan ve zor bir dönemde göreve gelen Söğütlü, çoğu kurgu ve montaj olan bir takım yazışma örneklerdi üzerinden yıpratılmaya çalışılıyor.

Madalyonun diğer yüzünde ise Mudanya’ya çökmek isteyen ama ne yaparsa yapsın bir türlü emellerine ulaşamayan bir şer grubu, bu kepazelerle ittifak kurmuş durumda.

 İnci Söğütlü’nün kendilerine geçit vermeyeceğini, kendilerinin getirdiği bir isimle çok daha rahat emellerine ulaşacaklarını düşünün bu ahmak grubu, herkesi aptal kendilerini çok uyanık sanıyor.

Ancak kazın ayağı öyle değil tabi. Bu kepazeler aylar öncesinden hazırladıkları rezil bir dosyayı genel merkeze kadar götürdüler.

Kaynaklarımdan aldığım bilgiye göre Erkan Kandemir’e ulaştırdılar. Kandemir dosyayı kıvırıp bunlara iade etti. Bu saçmalıklarla buraya gelmeyin diye de ayar verdi.

Ancak arsızlık ve yüzsüzlük sınırlarını aşmış, hedefe giden yolda ne ilke ne ahlak hiçbir sınır tanımayan bu güruh madem Genel Merkez bizim istediğimizi yapmadı o zaman Bursa’da kamuoyu oluşturalım diye düşünmüş olacak ki! Bu rezillikleri utanmadan sıkılmadan kamuoyunun önüne getirirken, bir yandan da satılık birkaç sosyal medya maymununu da devreye sokarak amaçlarına ulaşmayı hedeflediler.

Aç tavuk kendini darı ambarında zanneder misali yaptıklarının yanına kar kalacağını ve istediklerini elde edeceklerini düşünen bu güruh, sonuç alamadıkça daha da çirkefleşmenin, fitne yayarak sonuç almanın derdine düştü.

İddiaya konu isimlerle ilçe başkanı arasında görüşmeler yapıldı. Durum onlar tarafından da anlaşıldı. Geriye bu kepazelerin yaptıkları kaldı. AK Parti’nin önde gelen isimleri birer birer İnci Söğütlü için destek açıklamaya başladı.

İşte onlardan biri de Mudanya’da en etkin isimlerden biri olan Büyükşehir ve Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda partinin kurucularından da olan ilçe başkanlığı da yapan Kadir Kahraman.

Dün Kadir Kahraman’la yaptığım kısa görüşmede çok net bir tavır sergiledi. “AK Parti Genel Merkezi ilçe başkanı olarak Avukat İnci Söğütlü’yü belirlediğine göre sonuna kadar onun arkasında durmakta bizim görevimiz. Ölümüne onu desteklediğimden kimsenin şüphesi olmasın.

İnci Söğütlü üzerinden kirli siyaset yapmak isteyenlere izin vermeyiz! Kimse bel altı vurarak sonuç alacağını aklından bile geçirmesin" ifadelerini kullandı.

AK Partililerin genel merkezin belirlediği ismi artık tartışmayacağını ve ona destek olmak için gereken tüm çalışmayı yapacaklarını aktaran Kahraman, bunun aksinin düşünülemeyeceğini ifade etti ve tüm gücüyle İnci Söğütlü’nün arkasında olduğunun bilinmesini istediğini ifade etti. 

Yine zaman zaman görüştüğüm birçok AK Parti’nin güçlü isimleri de kongre sürecinde bu yaşananların ve Avukat İnci Söğütlü’yü yıpratma kampanyasının çok çirkin olduğunu ve hiçbir gerçek AK Partilinin böyle bir kumpas ve iftira kampanyasına katılmayacağını ifade ettiler. Dolayısıyla yapılan rezilce saldırılar AK Parti Mudanya’da İnci başkanı bırakın zayıflatmayı her geçen gün daha da güçlü kılıyor.

Bu iftira ve yalan siyaseti çok çirkin. Aynı şekilde Bursa’da bir çok kurum aynı merkezden bu çirkin siyasetle hedef alınıyor. Yalanlarla iftiralarla insanlar yıpratılmak isteniyor. Birileri bu çirkin siyasetin AK Parti’de hakim olması ve partiyi yıkması için büyük mücadele veriyor. Ancak AK Parti ve geldiği gelenek buna müsaade etmiyor. Bugün bu siyasete çanak tutanların yarın aynı silahla vurulmaları olası. O nedenle bu işlerin net bir şekilde ortadan kaldırılması gerekiyor.

Bir süredir Mudanya’da ikinci liste çıkar mı çıkmaz mı tartışmaları da artık geride kalmış durumda. İnci Söğütlü’nün kongreye tek liste ile gideceği hemen hemen kesinleşmiş durumda. Öyle ki bu yapılanlardan sonra kimsenin böyle bir şeye girişmeyeceği yaygın bir kanı olarak konuşuluyor.

Özellikle insanları bel altı vurmaya kalkan ve özellerine girerek ahlaksız bir siyaset tarzı benimseyenlere artık siyasette prim verilmeyeceği de ortada. Dürüst ve ilkeli siyasetçilerin öne çıkacağı bu tür eski Türkiye siyasetini benimseyen iftira kumpas ve bel altı siyasetinin artık tamamen silinip ortadan kalkmak zorunda olduğu da net bir şekilde görünüyor. Artık siyasileri özel yaşamları ile ekran görüntüleriyle getirip götürmek mümkün değil artık.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.