SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafalar ölür Allah davası ölmez...

Yazının Giriş Tarihi: 07.10.2019 21:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.10.2019 21:20
Mustafa Pehlivanoğlu…

12 Eylül’ün satılık darbeci katillerinin suçsuz yere ipe göndererek şehit ettiği ve şahadetinin ardından beraat eden bir yiğit.

Bugün şahadete varışının 39. seneyi devriyesi. Binlerce işkence, cinayet ve vahşet… Bir millete yapılabilecek ne kötülük varsa yapan o cunta, ABD’nin kontrolünde yapmıştı bu alçaklığı…

1970’li yıllarda CIA’nin Türkiye Şefi olan Paul Henze, ABD Başkanı Jimmy Carter’a “bizim çocuklar başardı” diye haber vermiş olmasıyla hala içimizi acıtan bu kara dönemin yiğit vatan evlatlarından biriydi Mustafa Pehlivanoğlu…

İşte vatan için baş veren Pehlivanoğlu’nun şahadetinin 39 yılında Türkiye, o darbeyi yaptıran ABD’ye tüm dünyanın gözü önünde diz çöktürdü.

Türkiye’yi hala o eski güçsüz muhtaç ülke olarak gören ABD, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde gösterilen dirayetli ve kararlı tutumla geri adım attı.

Suriye’de bir terör koridoru terör devleti hayali kuran ABD ve yancılarının hayalleri yerle yeksan oldu.

Türkiye hiç fark etmez kim gelirse vururum ama orda terör devleti kurdurmam diyerek kesip attı. ABD ne yaptıysa hangi yolu denediyse, tehdit dâhil hiçbirinde başarılı olamadı ve sonunda pes ederek sınırımızdan defolup gidiyor.

İşte tam da Pehlivanoğlu’nun şahadetinin yıldönümüne gelen bu durum artık dünya dengelerinin değiştiğini de bir kez daha ortaya koyuyor.

Her ne kadar Trump birbirinin zıttı dengesiz açıklamalar yapmaya devam etsene, sonuç olarak Suriye’de artık terör devleti ile ilgili projeler tarihin tozlu raflarına kalkmak zorunda.



Gelelim Pehlivanoğlu’na…

Mustafa Pehlivanoğlu, 12 Eylül'de Kenan Evren ve darbeci ekibin mahkemelerinde yargılanıp idam edilen ülkücülerden yalnızca biriydi.

39 yıl sonra bile hafızalardaki yerini koruyan Pehlivanoğlu'nun anne babasına yazdığı mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birkaç yıl önce gözyaşlarıyla okumuştu.

Mustafa Pehlivanoğlu suçsuz yere tutuklanmış, mahkeme süresi boyunca polis ifadesinin işkence zoruyla alındığını ve kendisinin masum olduğu ortaya çıkmıştı.

Eli kanlı darbecilerin Pehlivanoğlu'nu sol görüşlülere karşı denge olsun diyerek astırdığı da biliniyor. Cuntacı katillerin idam edip ailesine bile haber vermedikleri Pehlivanoğlu’nun şahadetini ailesi infazdan 3 gün sonra çocuklarını ziyarete geldiklerinde öğrenebilmişti.

UNUTMAK İHANETTİR BİR KEZ DAHA O MEKTUBU HATIRLAYALIM

İşte İdam edilen Mustafa Pehlivanoğlu'nun yazdığı son mektup;

''Sevgili anneciğim ve babacığım, sizler beni bu yasa kadar büyüttünüz ve yetiştirdiniz. Benim sizlere karşı islemiş olduğum hataları ve suçlarımı affedin.

Hakkınızı helal edin.

Ben sizlerin bir evladınız olarak, bugüne kadar Cenab-ı Hakk'ın ve Onun Resulünün, Yüce Peygamberimizin yolundan ayrılmadım.

Alın yazımız böyle yazılmış. Kader ne ise onu çekeceğiz. Ben de kardeşim Haydar gibi bir an önce Allah'ın huzuruna çıkacağım. Eğer benim günahım varsa Cenab-ı Allah'ın huzurunda çekmeye hazırım.

Yok, bir yanlışlık sonucu ölümüme karar verenler, idam edenler Allah'tan bulsunlar.

Sunu hiç bir zaman unutmasınlar ki, Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır.

Bunun için hiç üzülmeyin. Cenazemin arkasından ağlamayın, günahtır.

Sizden ricam ağlamayın. Anne, sizlerle helalleşmek isterdim, fakat olmadı. Hakkim varsa, hepinize helal olsun, siz de helal edin.

Son olarak, abime, yengeme, yiğenime, bacıma selam eder, haklarını helal etmelerini dilerim. Nişanlıma da selam eder, Cenab-ı Allah'ın mutlu bir yuva kurması için ona yardımcı olmasını dilerim.

Oğlunuz Mustafa''
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.