SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer'de şok iddialar!

Yazının Giriş Tarihi: 05.02.2020 20:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 20:32

CHP yönetimindeki Nilüfer Belediyesi’nde sıkıntılar bitmiyor. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in yaptığı büyük tasfiyeye rağmen belediyenin abluka altında olduğu iddiaları kulislerde dolaşırken, Naci Kale, Şemsi Oğuz, Ayşegül Erkol isimlerinin belediye yönetiminde oldukça etkili oldukları ifade ediliyor.

Yine Erdem melekleri diye adlandırılan Nejla Aslan ve Nebiye Çavuş da karar alma mekanizmalarında ve idarede etkili oluyor ve bu belediye içinde oldukça fazla huzursuzluğa yol açıyor iddialara göre.

Nejla Aslan ilginç bir isim tabi bu arada. HDP eski il başkanın eski eşi olarak HDP kontenjanından belediyede görev yaptığı söylentisi uzun zamandır devam ediyor.

İddiaya göre belediyeyi bu isimler yönetiyor. Üstelik iddiaları daha da ileriye götürüp bu isimlerin adeta hükümranlık kurdukları iddiası da dillendiriliyor. Öyle ki bu isimlerin belediyede astığım astık kestiğim kestik davranışları ile personeli adeta yıldırıyorlar.

İddiaya göre Şemsi Oğuz ilkokul mezunu ve Erdem tarafından danışmanlık koltuğuna oturtulmuş bir isim. Öyle ki Mustafa Bozbey’in Erdem’e ilkokul mezunu birisi danışman yapılır mı diye sitem ettiği ifade ediliyor.  NİLBEL’de başkan yardımcısı ve Nilüfer Belediyespor’da da bu isim yönetici. NİLBEL’den 5 bin lira maaş aldığı söyleniyor.

Naci Kale ise NİLBEL yönetim kurulu başkanı. Aynı maaşı alıyor. Bunları kamufle etmek için de

İYİ Parti Meclis Üyesi Mehmet Temirtaş da NİLBEL başkan vekili yapılarak 3 bin 500 lira maaş bağlanmış iyi mi? NİLBEL’in diğer yönetim kurulu üyelerinin ise bin 500 lira aldıkları söyleniyor. Ayşegül Erkol Nilüfer Belediyespor yönetiminde. Melekler ise Halk Evi’ni ele almış yönetiyorlar. Tavırlar personeli yıldırmış diyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.