SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Kent Konseyi  cesareti nerden alıyor?

Yazının Giriş Tarihi: 11.01.2020 21:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.01.2020 21:54

Nilüfer Kent Konseyi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı skandal mesaj hala sosyal medya hesaplarında duruyor. 
Bu ülkenin sırlarını ifşa etmiş ve darbe girişiminde bulunan FETÖ yancısı olduğu bilinen bir alçağı gazeteci diye lanse edip bir de üstüne “Özgür düşünce tutuklanamaz” yazan bu akıl kimin aklı?
Baştan alalım Can Dündar, bu ülkeye ihanet etmiş bir alçak. 
Bu ülkenin kırmızı bültenle aradığı terör örgütü mensubu. Düşüncülerinden dolayı değil terör faaliyetleri ve ihaneti vataniye nedeniyle firari. 
Üstelik ülkesini Almanya’da İngiltere’de yerden yere vuran bir vatansız. Her fırsatta ülkesini hedef alan bir terör örgütü mensubu. 


Ayrıca karısının arkasına sığınıp artistlik yapmaya kalkan bir korkak. 
Nilüfer Kent Konseyi’nin bunları bilmiyor olma ihtimali yok. Ama Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in bu paylaşımdan dün haberinin olmadığını düşünüyoruz. 
Anca artık haberi var ve gereğini yapmalı. Bu alçaklığı yapanlardan hesap sormalı. 
Üstelik tüm bu alçaklıklarının yanında Atatürk’ü karalayan, onu basitleştirmeye çalışan da bir hain bu Can Dündar…
Tüm bunlara rağmen Nilüfer Kent Konseyi o paylaşımı geri çekmedi. Türk milletinden özür dilemedi. Yani ısrarla bu rezil kepaze paylaşımın arkasında duruyor. 
Can Dündar gazetecilik mesleği ya da fikirleri nedeniyle firari değil. 


O halta vatana ihanet eden ve her fırsatta ülkesini hedef alan bu yaratığın gazeteci olarak sıfatlandırılması bu ülkenin gazetecilerine de hakarettir. 
O hakareti kendi adıma misli ile Nilüfer Kent Konseyi’ne iade ediyorum. 
Peki Kent Konseyi’nde bu paylaşımın yapılmasındaki isimler kim. Birincisi Bozbey’in Nilüfer Belediyesi’ndeki HDP kadrolarından biri olan Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay, diğeri yardımcısı Elif Yuvayapan ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş… Paylaşımın arkasında Turgay Erdem’i zor durumda bırakmak olabilir mi? 
Eh onu da Turgay bey araştırsın diyelim…
Konuyu gündeme taşıyan yazımızın ardından Milliyetçi Hareket Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, bir açıklama yaparak Nilüfer Kent Konseyi’ni halktan özür dilemeye davet etti. 
Karakoç yaptığı açıklamada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Nilüfer Kent Konseyi'nin sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım kabul edilebilecek bir durum olmadığını vurguladı. 
Karakoç açıklamasında şunlara yer verdi: 
“Kent Konseyi, çalışan gazetecileri kutlamak için yapmış olduğu tasarıma Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kırmızı bülten ile aradığı, hakkında FETÖ ve devlet sırrını ifşa etmek gibi bir çok suçun bulunduğu ve Avrupa'ya kaçarak adeta suçunu kabul eden Can DÜNDAR'ın resmini paylaşmıştır.
Kendilerini tarafsız olarak tanımlayan Nilüfer Kent Konseyi'nin, ABD battaniyesi altına saklanan bir vatan haininin resmini paylaşması, başta çalışan gazetecilere ve Nilüfer halkına yapılmış en büyük saygısızlıktır.
Milliyetçi Hareket Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak, Nilüfer Kent Konseyi'nin bir an önce bu paylaşımı silmesini ve bu hatalı davranıştan ötürü Nilüferli vatandaşlarımızdan özür dilemesini bekliyoruz.”
Levent Karakoç, oldukça naif ve zarif bir açıklama ile tepkisini göstermiş. 
Eminiz bu kepazeliğe AK Parti, İYİ Parti ve CHP’den de gereken tepki gecikmeden gelir. 
Nilüfer Kent Konseyi bir vatan hainine sahip çıktığını net bir şekilde ortaya koydu. Bu ülkenin yasal bir kuruluşunun bu tür bir alçaklığa çanak tutması kabul edilemez. 
Gerek Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem gerek Bursa Valiliği ve gerekse bu ülkenin savcıları harekete geçerek bu yapılana gereken cevabı vermelidir. 


Türkiye ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurumları vatana ihanet etmiş bir alçağın yanında duramaz, onu fikir suçlusu olarak gösteremez, hainliğini görmeden onu kutsayamaz. 
Şimdi Nilüfer Kent Konseyi suskunluğunu bir kenara bırakıp, bu kepaze paylaşımla ilgili gereğini yapmalı. Bunun hesabını vermeli. İlk iş olarak da istifalarını verip tüm kamuoyundan özür dilemeli. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.