SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer’de Şemsi Oğuz sancısı!

Yazının Giriş Tarihi: 14.03.2020 22:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.03.2020 22:21

Nilüfer Belediyesi’nde seçimlerin üzerinden hemen hemen bir yıl geçmesine rağmen sancı dinmiyor. Turgay Erdem yönetiminde oluşturulan yeni kadro, tecrübesiz ve vizyon noktasında oldukça zayıf. 
Yeni başkan yardımcıları ve onların altındaki ekipler proje üretemiyor. Bir yıldır Nilüfer’de adeta çivi çakılmadı. Üstelik doğru düzgün devam eden bir proje de yok. Bozbey döneminden kalanlar da yarım yamalak durumda. 
Bir yandan Mustafa Bozbey’den kalan HDP kadroları bir yanda Bozbey’in köylüsü ve Bozbey tarafından siyasete sokulan Şemsi Oğuz ve diğer tarafta da iş bilmez kadrolar. 
Şemsi Oğuz’la başlayalım. Belediyedeki en kritik isim Şemsi Oğuz. Tüm belediyenin merkezi durumunda. 
Gölge başkan diyebileceğimiz bir durumda. Uygulamaları ile şimşekleri üzerine çeken bir isim. Bu ismi daha çok duyacağız ve Nilüfer’deki patırtıların hep merkezinde göreceğiz.
Malum Bozbey’in HDP’lileri dışındaki ekibinin büyük bir kısmı tasfiye edildi. Ancak yerlerine gereken becerilere sahip isimler gelemedi. 
Turgay Erdem’in siyaseten Bozbey’e göre daha düşük profil olması nedeniyle belediyeye müdahale çok daha fazla oldu. Bu da işlerin durmasına sistemin error vermesine yol açtı. 
Sancılı yerlerden biri NİLBEL. Burayla ilgili büyük sıkıntılar var ve oldukça fazla da iddia var. Şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. 
Şemsi Oğuz, Naci Kale ve Adem Vural’ın istifalarının istendiği ileri sürülüyor. Ve bu bir süredir dilden dile dolanıyor Nilüfer Belediyesi ve CHP’de. 
Bu isimlerle ilgili Mustafa Bozbey’in de olumsuz görüşü olduğu ifade ediliyor. Nilbel’de en etkili isim Şemsi Oğuz. Yine Nilüfer Belediyespor’da  da etkisini gösteriyor. 


Şemsi Oğuz’un etkili olması personel arasında da büyük huzursuzluklar yaşanmasına yol açıyor. Nilüfer Belediyesi’nde gündem yeni yönetimin vizyonsuzluğu. Her köşe başında aynı konu kulaktan kulağa dolaşıyor. 
Kötü bir yönetim performansının sergilendiği Nilüfer Belediyesi’nde önümüzdeki günlerde ciddi bir değişeme gidilmesi şaşırtıcı olmaz.
 Zira bu yapıyla belediyenin çalışması pek mümkün gibi görünmüyor. Belediye kötü değil çok kötü yönetiliyor kanaatin her yeri sarmış durumda. 
Çok önemli bir belediye durumundaki Nilüfer’i ilkokul mezunu bir ismin başkanın da önüne geçerek yönetiyor olması, sıkıntıları kemikleştiriyor. 
Başkan yardımcılarının ortaya koyduğu performansta başarısız olarak nitelendiriliyor. Hatta gerek partide gerek belediyede bol bol fotoğraf çektirip boy boy sosyal medyadan paylaştıkları ancak hiç bir iş yapmadıkları konuşuluyor. 
Aslında yaşananlardan en fazla rahatsız olan isimlerin başında Başkan Turgay Erdem geliyor. 
Tüm mücadelesine rağmen belediyede dengeler nedeniyle yaşanan kaos onu bezdirmiş durumda
İddiaya göre havlu atmış durumda Turgay Bey ve dönemin bitmesini daha bugünden iple çekiyor. 
İşinin oldukça zor olduğunu görüyoruz. 
Bu arada önümüzdeki günlerde Mustafa Bozbey ve İl Başkanı İsmet Karaca’nın da yaşanan sıkıntılarla ilgili Turgay Erdem’e destek vermek amacıyla harekete geçebilecekleri bilgisi var. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.