SON DAKİKA
Hava Durumu

Orada dur Cennet Yüzer: 2

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2020 21:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2020 21:13

Başlıktaki iki dikkatinizi çekmiştir. Daha önce Cennet abla ile ilgili yine saptırarak, algı oluşturmaya çalışarak, kendisi ve dostlarının hatalarını günahını bir insanın ve grubun üstüne yıkmaya kalktığında aynı başlığı kullanmıştım. 
AK Parti’de Nilüfer, Kestel ve İnegöl ilçe başkanlarına teşekkür edilerek yeni dönemde devam edilmeyeceğinin açıklanmasının ardından Cennet abla tutup Mudanya’da danışmanlığını yaptığı ve tüm kampanyasını yürüttüğü Murat Ünal’ın kaybetmesini kendi hatalarına ve adayın hatalarına bakmadan ilçe Başkanı İnci Söğütlü’ye fatura etmeye kalkmıştı. 
Süreci başından sonuna kadar bilen biri olarak orada dur Cennet Abla diye o yazıyı kaleme almıştım. 
Neyse bir kez daha orada dur Cennet abla diyerek asıl yazacağımız konuya gelelim. Cennet abla bir süredir sürdürdüğü ortalık bulansın da gerisi ne olursa olun tavrına devam ediyor. 
Kol kola verdiği Yüksel Baysal isminde Osmanlı, İslam ve Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanı kişiyle zaman zaman yayınlara katılıyor, zaman zaman bu solaklara sevimli görünmek ya da yarın öbür gün başka bir partiye geçersem kıvırma payım olsun diye AK Parti’ye çakmayı ihmal etmiyor. 
Ancak kantarın topuzunu da kaçırmamak lazım. 
Şimdi dün bir yazı kaleme almış Cennet Yüzer ablamız. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ın sosyal medya ve uyulması gereken kurallarla ilgili sözlerini kast ederek altına imza atmış. Ne güzel. O kurallara uyarsak oldukça büyük mesafe almış oluruz. 
Ancak daha ilk yazımızda üstelik o kuralları sözde övdüğümüz yazıda oradaki her şeyi yerle yeksan etmemek lazım öyle değil mi Cennet abla.
Faruk bakanımızı seversiniz biliriz. Yıllardır desteği de olmuştur sağ olsun. Sıkıntı yok herkes herkesi sever ve bu hayıflanacak, utanılacak bir durum da değildir. Ancak Faruk Bakanı koruyacağım diye başka insanlara iftira atmaya gidecek kadar karartmamak lazım gözleri. 
Uludağ Medya…


Bir süre önce Gazeteci Ercan Akyıldız’ın yönetimindeydi. Sonrasında kendi ifadeleri ile eNbursa.com’a devretti. Şifreler ve sitenin kontrolü de Esat Kaplan’da. Kendisi beyanı ortada Ercan Akyıldız’ın. Yine orada yazan Semra Teke yaklaşık 2 hafta önce bir ilişiğinin kalmadığını sosyal medya hesabından duyurdu. 
Şimdi Alinur Aktaş’la ilgili o bel altı utanç verici ve asla kimsenin tasvip etmeyeceği paylaşımı Uludağ Medya yaptı. Esat Kaplan’ın yönetiminde ve eNbursa.com bünyesinde olan internet sitesi. Yani sen şimdi kendi çalıştığın kurumun bir yayınına sahte hesap diyorsun. 
Anadolu’da bir gelenek vardır. Evlenecek kızlar kına yakıldıktan sonra bir odaya geçer annesiyle birlikte ağlarlar. Hem ağlarım hem giderim lafı da oradan gelir. 
Şimdi kendi çalıştığın grubun bir yayınını sahte hesap olarak niteleyip, güya Faruk Çelik’e destek atacağım diye biraz garip bir durumla düşmedin mi be abla. Sonra yıllarını verdin bu mesleğe hangi lafın nereye gideceğini bilirsin be ablam. 
Bak şimdi tüm kamuoyunda Yüksel Baysal’ın yönlendirmesiyle hem Ak Parti’ye hem kendi mahallesine hem de kendi şirketine çakan biri olarak görünüyorsun. Oysa siyasi geçmişin ve bugüne kadar sürdürdüğün mesleğinde hiç öyle isimsiz imalarla bu işleri yapmaya değer mi?


Hedef aldığı kişiler kendi hesapları ile zaten yazıyorlar. Öyle sahte hesaplara. Sahte yüzlere. Sahte dostlara ihtiyaçları yok ki! Eminim senin de yok. O halde kamuoyunda itibarı olmayan birinin gazına gelerek bu işleri yapma be ablam. 
“Hatta Bakan Çelik'e bir gazetenin ve onun sahibinin sosyal medya üzerinden çirkin ve nefret diliyle yaptığı itibarsızlaştırmaya yönelik son saldırı AK Parti teşkilatlarında büyük infial uyandırdı.”
Bak zaten herkes biliyor şu yukarıda yazdığın cümlenin Nezir Asaroğlu ve Bursa Şehir Gazetesi olduğunu. Yürekli ol ver ismini. Mesele suçsa zaten yukarıdaki tarifinle o suçu işlemiş oluyorsun. İsim vermedin diye kurtulamıyorsun. Sadece burada ben isim vermeye korkuyorum diyorsun o kadar. 
Şu aşağıdaki cümleleri mesela. Partili bir çok kişi söyleyebilir özellikle Faruk Çelik’e yakın isimler. Neden isim vermiyorsun. Örneğin bildiğim kadarıyla parti üyesisin sende. Kendi ağzından yazsan bu yorumları ne kaybedersin ki!
“AK Partililerce tepkiyle karşılanan ve yargıya taşınan bu yalan ve itira dolu paylaşımlar için "nasıl ki Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a sahte hesaplar üzerinden ahlaksızca vuruşları tasvip etmiyorsak, Devlet Bakanlığı yapmış, ülke siyasetine mal olmuş, en başarılı bakanlarımızdan Faruk Çelik'e açıktan yapılan saldırıları da asla tasvip etmiyoruz, o bu kente hizmeti geçmiş ve bu kentin sokaklarında başı dik rahatça dolaşan bir parti büyüğümüz. Cumhurbaşkanımızın da yakın çalışma arkadaşlarından. Son yerel seçimlerde bizzat Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla sahaya inen, seçimin kazanılmasında büyük rolü olan siyasetçi. Bu saldırıları hak etmiyor. Neden parti yöneticilerimiz bu saldırılara sessiz kalıyor. Onlar değil, partimiz bu saldırılardan zarar alıyor. CHP bile bu zararı veremedi." dedikleri noktada, işte AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'ın çıkıp bu paylaşımla üstü kapalı da olsa gayet nazik bir üslupla sessizliğini bozmasının doğru ve çok yerinde bulduğumu belirtmeliyim.
Bombayı ise en sonda patlatıyorsun. Yazın “Tabii biraz daha net ifadeler olabilirdi...”
Şimdi o kadar yazı yazıp sıfır netlikte yorumlar yapan Cennet abla yazının sonunda oldukça net tarifleri olan Ayhan Salman’a bunu yazarsa, özür dileyerek sadece buna tebessüm edebiliriz. 
Yapma Cennet abla… Yalnız kalsan da doğru bildiğin yolda yürü…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.