SON DAKİKA
Hava Durumu

Asfalt algısına Gürkan’dan sert yanıt!

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin eski Bursa yolu ve Ovaazatlı Ataevler küme evleri bağlantı yolları sıcak asfalt çalışmasını Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları’nın birlikte yaptığı paylaşımına, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 16:09
Kaynak: Ayşe CANDAN
Asfalt algısına Gürkan’dan sert yanıt!

CHP’li Mustafakemalpaşa Belediyesi, eski Bursa yolu ile Ovaazatlı Ataevler küme evleri bağlantı yolunun karayolları Genel Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde sıcak asfalt yapıldığını duyurdu. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda çalışmadan görüntülere de yer verildi. Ancak çalışmanın Büyükşehir ile ilgisinin olmadığı kısa süre sonra anlaşılınca paylaşım kaldırıldı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan yaşanan bu gelişmenin ardından sosyal medya hesabından Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne tepki gösterdi. “CHP'li belediyeler hiç şaşırtmıyor! Zaten onların siyaset anlayışlarında bu var; algı, yalan hedef şaşırtma!” diyen Gürkan, “Mustafakemalpaşa'lı hemşehrilerime buradan gerçeği duyurmak isterim! Bu paylaşımı sildiler, ama gerçek var, kanıt var, teknoloji var! Kıymetli kardeşlerim; bu paylaşımda bahsi geçen asfalt serimini, Karayolları Genel Müdürlüğü yapıyor! YANİ, BU TAMAMEN YALAN!” ifadelerini kullandı.

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.