SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da tüm çalışmalar çöpe mi gitti?

Bursa’nın yerel seçimlerde AK Parti’den CHP’ye geçmesinin ardından yıllardır kamuoyu gündeminde olan projelerle ilgili belirsizliği de beraberinde getirdi. Osmangazi Belediyesi önceki dönem Meclis Üyesi Cemil Aydın o projeleri sıralayarak, “Bunca çalışma, plan ve projeler, meclis kararları, düzenlenen proje yarışmaları boşuna mıydı?” dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 15:16
Kaynak: Ayşe CANDAN
Bursa’da tüm çalışmalar çöpe mi gitti?

  Bursa’da yıllardır kamuoyu gündeminde olan bir çok proje, belediyenin el değiştirmesiyle birlikte belirsiz bir sürece girdi. Yerel seçimlerin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen bu projeler gündeme dahi gelmezken, yıllardır üzerinde çalışılan projelerin ne olacağı da merak konusu. 
Osmangazi Belediyesi önceki dönem Meclis Üyesi Cemil Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem bu projeleri hatırlattı hem de akıbetlerinin ne olacağını sordu. Aydın’ın paylaşımı şöyle, “Şimdi tekrar sormak gerekirse; Bunca çalışma, plan ve projeler, meclis kararları, düzenlenen proje yarışmaları boşuna mıydı? Şehrin ihtiyaçları bas bas bağırıyorken, niye hayata geçirilmez, uygulamaya başlanmaz? Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi, Çekirge Meydan ve Ulaşım Projesi,  Çelebi Mehmet Bulvarı’nın tamamlanarak Acemler’e veya Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’na bağlanması, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın Ata Bulvarı’na bağlanması...”

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.