SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa siyaseti bir günde iki intiharla sarsıldı

AK Parti ve CHP’de aktif siyaset yapan iki ismin bir gün içinde ardı ardına intihar etmesi Bursa siyasetini yasa boğdu. AK Parti önceki dönem Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz ve CHP Osmangazi Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Hukukçu Feyyaz Alptuğ Memişoğulları'nın peş peşe ölümü Bursa’da şok etkisi oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 15:34
Kaynak: Ayşe CANDAN
Bursa siyaseti bir günde iki intiharla sarsıldı

Bursa’yı sarsan ilk intihar haberi Trabzon Uzungöl’den geldi. Sedat Yalçın döneminde AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan ve aynı zamanda Merinos Kule Kafe’nin işletmecisi Süleyman Akyüz’ün iş için bulunduğu Uzungöl’de kendisini astığı ve hayatını kaybettiği bildirildi. Akyüz, Uzungöl’de düzenlenecek cenaze namazının ardından aynı yerde defnedilecek.

Daha ilk ölümün sarsıntısı geçmeden bu kez CHP Meclis üyesinden acı haber geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Hukukçu Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, Balat’taki evinde silahla vurulmuş şekilde bulundu.  CHP Osmangazi Eski İlçe Başkanı Ahmet Memişoğulları'nın oğlu olan Alptuğ Memişoğulları'nın ölümü Bursa’da ve adalet camiasında büyük üzüntüye yol açarken, olayın intihar olduğu öne sürüldü. Bursaspor üyesi Memişoğulları aynı zamanda Bursa Fan Club Derneği Başkan Vekili olarak görev yapıyordu. Memişoğulları, İstanbul Barosu’na bağlı olarak avukatlık yapıyordu.

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.