SON DAKİKA
Hava Durumu

Gemlik’te gerilim artıyor!

Gemlik’te Kent Konseyi ile Belediye Başkanı Şükrü Deviren arasında gerilim yükseliyor. Kısa bir süre önce sekreterya görevine Şükrü Deviren’in Dilan Geyik’i ataması büyük krizi neden olmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 14:19
Kaynak: Ayşe CANDAN
Gemlik’te gerilim artıyor!

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Sedat Akkuş, kısa bir süre önce yaptığı sert açıklamalarla Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’i hedef almış, mobbing uygulandığını ileri sürmüştü. Akkuş bu kez Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in kentsel dönüşümle ilgili paylaştığı bir fotoğraf üzerinden Deviren’i hedef aldı Akkuş, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey ilk kentsel tasarım projesinde hemen sağına Bursa Kent Konseyi başkanını alıyor. Akademik odalar ve Bursa Kent Konseyi ile protokol imzalıyor. Bizimkiler daha Zeytin Festivaline, Hemşeri Dernekleri Festivaline nasıl sokmayalım Kent Konseyini planı yapıyor” ifadelerini kullandı.

Göreve geldikten sonra hizmet yerine tartışmalı uygulamalarıyla gündeme gelen Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, düzenlediği etkinliklerde üst üste patlak veren skandallarda sık sık kamuoyu gündemine geliyor. Deviren, son olarak lezzet şöleninde PKK’lı bir teröristi öven şarkı çalınması ve Kitap Fuarı’nda davet ettiği DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etmesiyle gündeme gelmişti.  

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.