SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşte gerçek futbol ruhu işte fair-play!

Bursa Amatör Küme C grubunda mücadele veren İnegöl Orhaniyespor, haftasonu oynanan karşılaşmada futbol sahalarında nadir görülen bir centilmenliğe imza attı. Değişiklik hakkı kalmayan rakip takım sakatlık nedeniyle 10 kişi kalınca, Orhaniyespor bir oyuncusunu alarak karşılaşmaya 10 kişiyle devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 13:18
Kaynak: Ayşe CANDAN
İşte gerçek futbol ruhu işte fair-play!

Bursa Süper Amatör Küme C grubunda mücadele eden İnegöl temsilcisi Orhaniyespor, sezonun açılış maçında deplasmanda Bursa 1326’ya konuk oldu.  Ligin ilk maçında sahaya spor ruhu ve ödüllük bir centilmenlik örneği damga vurdu. Maçın 2. yarısında ev sahibi ekip Bursa 1326'dan bir oyuncu sakatlandı ve oyuna devam edemeyeceği anlaşıldı.  Tüm oyuncu değişikliği haklarını kullanan Bursa temsilcisi oyuncu değiştiremeyince, karşılaşmanın kalan bölümünde sahada 10 kişi kaldı.

Rakibinin sakatlık nedeniyle 10 kişi kalması üzerine Orhaniyespor Teknik Direktörü Güray Şengün, takımından Eren Köroğlu'nu oyundan alarak maçı rakibi gibi 10 kişi tamamladı. Orhaniyespor'un yaptığı bu centilmenlik örneği rakip takım tarafından uzun süre alkışlanırken, Orhaniyespor sezonun ilk maçında sahadan 3-0 galibiyet ile ayrıldı.

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.