SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİP’te seviye yerlerde: Partililere dansöz benzetmesi!

Kısa bir süre önce İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu’nun sağlık gerekçeleriyle istifa etmesinin ardından adı il başkanlığı için geçen Nevzat Kocakurt’un yerine Orhangazi eski İlçe Başkanı İsmail Kaya il başkanı olmuştu. Bu gelişmenin ardından bir süre sessizliğe bürünen Nevzat Kocakurt, ağır ithamlarla parti yönetimini hedef aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 12:38
Kaynak: Ayşe CANDAN
İYİP’te seviye yerlerde: Partililere dansöz benzetmesi!

 İYİ Parti’de parti içi mücadelede seviye iyice düştü. Gerek istifalar gerekse parti içi çekişmeler nedeniyle milletvekili genel seçimlerinden beri hızla eriyen İYİ Parti’de, post kavgası sürüyor. İşte onlardan birisi de yine Bursa’da yaşandı. İl başkanı Mehmet Hasanoğlu’nun hastalanmasının ardından il başkanlığı için harekete geçen Nevzat Kocakurt, bu amacına ulaşamadı. Bir süredir sessiz kalan Kocakurt, dün zehir zemberek bir açıklama ile parti yönetimine ve Bursa Milletvekillerine yürüdü. Kocakurt, kendisinin il başkanı olmasını sağlayamayan ya da olmaması için mücadele edenlere dansöz benzetmesi yaptığı açıklamada, ağır ithamlarda bulundu.
Kocakurt’un paylaşımı şöyle, “Dürüstlükten bahsedip iki yüzlü olanlara, sadakatten bahsedip ihanet edenlere, merhametten bahsedip acımasız olanlara, adaletten bahsedip hak yiyenlere, gururdan bahsedip yalakalığın dibine vuranlara, paranın helalinden bahsedip parazit gibi onun bunun sırtından kazananlara, Allah korkusundan bahsedip menfaati uğruna iftira atanlara, dostluktan bahsedip dakikada adam satanlara, mertim deyip dansöz gibi kıvırtanlara ‘Hadi ordan’ deyip yol verdik.”
Kocakurt’a ilk tepki ise bir dönem partinin sosyal medya işlerini üstlenen Levent Özeren’den geldi Özerek, Kocakurt’u hedef alan şu paylaşımı yaptı; “Kendisini yıllarca en önde taşıdılar, Türkiye'de sadece tek ilde "il başkan vekili" sıfatı verdiler. Protokolde hep en başta oturttular. Kendisini başkandan daha başkan hissettirdiler. İl Başkanı hasta olunca "kesin başkan oldum artık" dedi. İnsanları kullandı, başkanın ameliyat gününde topladı, kulis yaptı. Başkan olamayınca ne dava kaldı, ne dost ne arkadaş. Koltuk kaçtı, onu yıllarca taşıyanlara hakaret başladı. Eee O'na o payeleri verenlere de baştan  söylemiştim. Kıyamam...”

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.