SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memur maaşı devletin namusudur ve ayın 15’inde yatmak zorundadır! Şadi başkan maaşları yine yarım yatırdı!

Daha geçtiğimiz haftalarda 2 milyar liralık ek bütçe talebi Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylanan Nilüfer Belediyesi'nde çalışan memurlar bu ay maaşlarını yine eksik aldı. Bir yandan her gün onlarca etkinlikle pr yapmak için uğraşan Şadi Özdemir, diğer yandan para yok diye maaş ödemiyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 17:03
Kaynak: Ayşe CANDAN
Memur maaşı devletin namusudur ve ayın 15’inde yatmak zorundadır!  Şadi başkan maaşları yine yarım yatırdı!

Nilüfer Belediyesi’nde görev yapan memurlar bir kez daha maaş şoku yaşadı. Memurlar, eksik yatan maaşı görünce şaşkına döndü.  Maaşların eksik ödenmesi, nedeniyle sıkıntı yaşayan çalışanların, bu durum nedeniyle hayatları da olumsuz etkileniyor.  Bir yandan günlük ihtiyaçlar bir yandan kredi ve benzeri ödemelerini yapmakta güçlük çeken memurların, biran önce bu durumun düzelmesini beklediği ifade ediliyor. Kanun gereği İller Bankası tarafından memur maaşları her ay 15’inde ödenecek gibi belediyelere gönderiliyor. Memur maaşını ödememek de suç. Ancak Şadi Özdemir yönetimi, finansal beceriksizliğinin faturasını çalışanlara ve memurlara çıkarıyor. Her gün farklı etkinliklerle hizmet ediyorum görüntüsü vermeye çalışan Özdemir yönetimi, bugün ödenmesi gereken memur maaşlarının ise yüzde 40’ını ancak hesaplara yatırdı.

Oysa Şadi Özdemir yönetimi 2 milyar liralık ek bütçe için geçen ay Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay almıştı. Hatta bu bütçenin 1 milyar lirasının bağış olarak kasaya gireceği açıklanmıştı. Ancak Şadi Özdemir ve ekibi buna rağmen çalışanların maaşlarını eksik ödemeye devam ediyor. Bakalım Özdemir yönetimi, bu sorunu çözebilecek mi?

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.