SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Belediyesi’nin LGBT sevdası!

Cinsiyetsiz tuvalet, LGBT haftası ve mahalle komitelerinde LGBT kotası gibi uygulamalarla yıllardır Bursa’da eşcinselliği normalleştirme çabası içinde olan Nilüfer Belediyesi’nin sapkınlık propagandasından vazgeçmiyor. Bu kez de Nilüfer Gençlik Meclisi adı verilen grup sözde Onur Haftası adı verilen eşcinsellik propagandasına “Aşk Aktır” sloganı ile destek vermesine Nilüfer Ülkü Ocakları yine çok sert tepki verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 12:16
Kaynak: Dilvin ALTIKARDEŞ
Nilüfer Belediyesi’nin LGBT sevdası!

Nilüfer Gençlik Meclisi’nin sosyal medya hesabı üzerinden “Aşk Aşktır” sloganı ve LGBT renkleri ile yaptığı paylaşım tepki çekti. Nilüfer Gençlik Meclisi adlı grubun yayınladığı açıklama, “Sevgi, eşitlik ve özgürlüğün ayı olan Onur Ayını kutluyoruz” ifadeleri ile başlarken, devamında skandal açıklamalar birbirini izledi.

“Bu özel ayda LGBT + bireylerin varoluşlarını kutluyor, onların yanında olduğumuzu ve her daim destekçileri olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyoruz” denilen açıklamada, “Unutmayın Aşk Aşktır ve eşitlik şimdi” ifadeleri kullanıldı.

Nilüfer Gençlik Meclisi adlı grubun paylaşımına Nilüfer Ülkü Ocakları’ndan çok sert tepki geldi. Kamuoyunun dikkatine başlıklı metinde,  “Nilüfer Belediyesine bağlı olan Nilüfer Kent Konseyi’nde faaliyet gösteren Nilüfer Gençlik Meclisi adı altındaki isminde gençlik geçen aslında sapkınlık yatağı olan bu meclis ne yapmak, nereye varmak istemektedir? “Nilüferdeyiz Gülümseyiniz” sloganıyla yola çıkan Nilüfer Belediyesi neye gülümsememizi beklemektedir? Nilüfer Kent Konseyi'nin ve Nilüfer Gençlik Meclisinin yaptığı bu sapkınlıklara ne zaman dur diyecektir? Bu gençlik meclisi adı verilen zevat gençlerimizi zehirlemek dışında hangi gencimize faydalı bir işe girişmiştir?” denildi.

“NİLÜFER BELEDİYESİ HANGİ MİLLETİ TEMSİL ETMEKTEDİR”

Ülkü Ocakları’nın açıklamasının devamında şunlara yer verildi; “Milli ve dini günlerde esamesi okunmayan bu gençlik meclisi Onur(!) Ayı denen onursuzluk ve sapkınlık dışında bir rezaletten ibaret olan bu paylaşım neyin nesidir? Milletin iradesiyle belediyede söz sahibi olan bu güruh milleti ve onun değerlerini temsil etmesi gerekmektedir. Şimdi tekrar soruyoruz Nilüfer Belediyesi hangi milleti temsil etmektedir, ne zaman bu milletin değerlerine yapılan bu saldırıya dur diyecektir?”

Nilüfer Ülkü Ocakları olarak hiçbir sapkın faaliyete ve organizasyona izin vermeyeceklerinin altını çizen Ocak Yönetimi,  “Ülkü Ocakları Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak meselenin takipçisi olacağız. İlçemizde hiçbir sapkın faaliyete ve organizasyona izin vermeyeceğiz. Seçim arifesinde kaos çıkarmak için uğraşanlar şimdide seçimi kazanmanın verdiği gaflete Türk aile yapısına saldırıyorlar. Ülkü Ocakları Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak Türk aile yapısını korumak, Nilüfer bölgesindeki tüm sapkınlıkları paramparça etmek için mücadeleden geri durmayacağımızı tüm Nilüfer halkının bilmesini istiyoruz ki Ülkücü Türk gençliği olarak fikir ve mücadele sahasında bu sapkınlıkların karşısında durmaya devam edeceğiz...” ifadelerini kullandı.

(Dilvin Altıkardeş)

Kaynak: Dilvin ALTIKARDEŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.