SON DAKİKA
Hava Durumu

Pamuk İradeler Hakk'a

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2016 23:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2016 23:05
Bugün ana sayfamda karamsar paylaşımlar görüyorum. Yok Almanya, yok İngiltere, yok Ankara sefiri, yok Artvin’e gitmiş… vs

Onlara:
"Gerçek Müminler, İnsanlar kendilerine: "İnsanlar size karşı birleştiler. Onlardan korkmalısınız' dediklerinde, bu onların 'İman'larını (özgüvenlerini) arttıran ve 'Hasbünallah ve ni'me-l-vekil' (Allah bize yeter. O ne güzel bir vekildir) diyebilenlerdir" ayetini hatırlatıyorum.

Siz Allah'a doğru seçimleriniz ve adımlarınızla yardım ettikçe O da sünnetini sizin lehinize işleterek yardım edecek, ayaklarınızı sabitleyecek ve kalplerinize sekinet indirecektir.
Haydi, Pamuk iradeler 'Hakk'a...

İradelerimizi güçlü bir şekilde ‘Hakk’ı ikame yönünde kullanmamızın zamanıdır.

Kutsallarımızı ve bizim olanı yok etmek için harekete geçen Fil ordularına karşı karşı çamurlarımızı pişirme zamanıdır. Pişmiş çamurlarımızı da asla pes etmeden/ güçlü bir özgüven (İman) ile fillerin üstüne atma zamanıdır.
“Üzülmeyin, gevşemeyin. Müminler iseniz güçlüsünüz”

**********************************************

 
PAMUK İRADELER HAKK’A ?
Bu ülkenin yazarları, aydınları, gazetecileri, akademisyenlerinden onbinlercesini Küresel pzvnk Soros besliyor. Satın alıyor. Zamanı gelince de operasyon timi olarak kullanıyor.

Sonra da 'nerden çıktı bu kadar Soros.. çocuğu' diye şaşırıyoruz.
Ülkede para kazanan 'Yerli' şirketler, örgütler, cemaatler, partiler, devlet kurumları, belediyeler, düşünce kuruluşları... vs ne yapıyor?
Bina yapıyor. yat- kat alıyor. servet biriktiriyor.
Kı….n geçici konforundan başka bir derdi yok.
İnsan yetiştirmek, İnsana yatırım yapmak nanay.
Sonra da İki laf edecek, iki düşünce üretecek, iki aklı başında eleştiri yapacak buralı/ yerli kafa bulmakta zorlanıyoruz.
Fetva veriyorum:
Türkiye'de bütçesi olup insana, geleceğe yatırım yapmayan hiçbir şirketin, belediyenin, zenginin, üniversitenin, sivil toplum kuruluşunun arabası, yatı, katı helal değildir.

Not: üç beş öğrenciye burs vermeyi, insana yatırım yapmak olarak değerlendirmiyorum. O sadece bir mastürbasyondur.
Neden bizim düşünce kuruluşlarımız, onların seminerleri, yayınları, projeleri olmasın. Neden bizim kredi değerlendirme kuruluşlarımız olmasın? Neden düşünce atölyelerimiz olmasın? Neden bizim içimizden çıkmış bilim insanları, yazarlar, düşünürler, gazeteciler, akademisyenler küresel Yahudi sermayesinin borazanı olsun?
İnsana yatırım yapacak bir mantaliteye ne vakit dönüş yapacağız? 30 küsür yıllık İslami medya organlarımız neden bir takım çapsızlara veya devşirmelere mahkum olsun?

Fil ordularına karşı çamurlarımızı pişirmenin en önemli ayağı insan yetiştirme ayağıdır.
bedenlerimizi daha konforlu evlerde, arabalarda, yatlarda rahat ettirmenin telaşından sıyrılıp, ruhlarımızı özgürleştireceğimiz, daha emin bir yaşam sürdürebileceğimiz bir dünyayı inşa etmenin cehdine yönelmeliyiz.
Çabalarımızı buna teksif etmemiz kendimize, tarihin bize biçtiği rol gereği geleceğimize ve coğrafyamıza karşı sorumluluğumuzdur.

Hayye ala’l Cihad.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.