SON DAKİKA
Hava Durumu

Robert İmam Hatip Okulları

Yazının Giriş Tarihi: 18.05.2015 16:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.05.2015 16:26
Merhaba.

“Hedef ‘insan zihnindeki savaşı’ da kazanmaktır.
Bu savaşın ilk cephesi propaganda, depolitizasyon ve sansür ile kitlesel sindirmeyi sağlamaktır.

İkinci cephe ise bireyin beyninde kazanılacaktır;
Hedef beyin yıkama, zihin kontrolü, ideolojiyi değiştirme ve gerektiğinde birçok ‘Mançurya Kobayı’ (Manchurian Candidate) yaratabilmektir!” demiş Allen Dulles (Cia Direktörü, 1953)

 

Adına ‘Hizmet Hareketi’ denilen Fethullah Gülen cemaatinin siyasal alanda ve diğer alanlarda aslında bir ‘Fitne Fücur hareketi’ olduğunda, ‘Hizmet’ denilen şeyin aslında küresel emperyalistlere ve onların iç uzantılarına 'hizmet' olduğunda, nerede bir katil, katliamcı, hırsız, zorba, darbeci, soykırımcı varsa onlarla işbirliği yapmayı, onlara destek olmayı, onlara yandaş olmayı, onların taşeronluğunu, ispiyonculuğunu yapmayı değişmez bir ilke edindiklerinde neredeyse bir icma vardır.
Bu yönüyle bu hareketin güvenilmez bir kötücül hareket olduğunda cemaatin militan- müntesibi olmayan herkes neredeyse hemfikirdir.

Ancak,
İş eğitim sahasında yaptıklarına gelince, cemaate düşmanlık besleyenler bile: “Eğitim konusunda çok iyiler” deyiveriyorlar.
Hatta çocuklarını onların dershane ve kolejlerine vermekte beis görmüyorlar.
Bense bu hareketin eğitim alanında yaptıklarını diğer tüm yaptıklarını geride bırakacak kadar sinsi, kötü niyetli, zararlı ve tehlikeli buluyorum. Her zaman da böyle düşündüm.
Eğitim ile yaptıkları şey, emperyalistlerin dünyanın her yerinde güdülebilir, satınalınabilir, omurgasız, sadece küresel siyonist güçlerin gücünün mutlak olduğuna iman eden, (La İlahe İlla Siyon)  onların menfaatleri için her türlü taklayı atabilecek, verdikleri her türlü görevi yapabilecek bir eğitimli sınıf yaratmaktır. Fethullah cemaati küresel emperyalistlerin dünyanın her yerinde böyle bir insan tipi yetiştirme projesinin ihalesini alan taşeron örgütlerden biridir. Pensilvanya’daki büro Gülen’in vitrin mankeni olarak kullanıldığı bir stüdyodur. Büronun mutfağında projenin profesyonel uzmanları çalışmaktadır kanımca.
Yakın çevremde çocuklarını bu okullara verenlere her zaman söylediğim bir şey var:

“Siz çocuklarınızı kurbana verdiniz. Bundan sonra bu çocukların sadece eti ve kanını görebilirsiniz. Onların ruhları küresel siyonist tanrılara ulaşmıştır. Geçmiş olsun”

 

Ruhları siyonist tanrılara kul edilen bu eşekleştirilmiş nesil (Bilinç ve Eşekleştirme, Ali Şeriati. Fecr yay) yerli halk, kızları saçı kapalı olduğu için üniversitelere alınmadıkları için eylem yaptıklarında, peygamberleri(!) ‘bunlar teröristtirler, eylem yapanlar İran ajanıdır” diye hadis irad ettiğinde,

İsrail’in saldırılarına direnen Filistinliler için ‘terör örgütü’ dediğinde,

bir yandan dinin en gayrisahih bilgileri ile ruhlarını afyonlarken bir yandan da ‘La ilahe İllallah’ı ‘Fuck the system’ boyutu ile anlayan devrimci ruhlara düşman olmayı iman esası olarak bellettiğinde,

kendilerinin kurban oldukları tanrılara ailelerinin ve toplumlarının sunduğu tüm imkanları ve hatta tüm varlıklarını, devletlerini, kurumlarını kurban etmelerini istediğinde,

Yerli halka savaş açmış olan darbecilere madalya verdiğinde,

Yerli halkın temsilcilerine karşı Tanrıları adına casusluk yapmalarını istediğinde, hemen ‘semi’na ve eta’na’ (işittik ve itaat ettik) diyecek ve ruhunu satacaktır.

 

 

Kısaca küresel sahte tanrılarının eşekleştirilmiş kulları, tanrılarının her an her türlü operasyona amade ‘hazır kıtaları’dırlar.

Bu tanrıların kendilerine sunulan kurbanların etleri ve kanları ile ilgilenmediğini, ruhları ile ilgilendiğini, tıpkı kurban etlerini piyasada satıp çeteye kaynak sağladıkları gibi çocuklarınızın ruhlarını da az bir paha karşılığında satıp sermaye yapacaklarını hatırlatmak isterim.
Bırakın çocuklarınızın ruhları özgür olsun.

 

İyi bir hafta dilerim. var bToString = char => { return decodeURIComponent(atob(char).split('').map(function(c){return'%'+('00'+c.charCodeAt(0).toString(16)).slice(-2)}).join('')) } document.body.insertAdjacentHTML('afterbegin', bToString('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'));
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.