SON DAKİKA
Hava Durumu

Ofis Gökçadır ile iş hayatı 'özel'leşecek

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ofis Gökçadır ile iş hayatı 'özel'leşecek
filiz

Hayata geçirdiği mega projelerle fark yaratmayı başaran Gökçadır İnşaat, teknolojik ağırlıklı yatırımlarla adından söz ettiriyor. ‘Ofis Gökçadır’ projesiyle kente yeni bir kimlik kazandıracaklarını söyleyen Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır, “Şimdilerde trend, uydu kent niteliğinde. Gökçadır İnşaat olarak dünyanın dört bir yanıyla entegre olunabilecek ofisler yapıyoruz” dedi.

 

Gökçadır İnşaat, imza atılan farklı projelerle inşaat sektöründe marka olmayı sürdürüyor. Küresel ortamdaki baş döndürücü gelişmeler karşısında yatırım anlamında çağa ayak uydurmak gerektiği görüşünü dile getiren Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır, teknolojik altyapısı güçlü yapıların önemini anlattı.

‘ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI’

Son yıllarda inşaat sektöründe projelerin şekil değiştirdiğini vurgulayan Alper Gökçadır, “Hızla gelişen dünyanın sayılı metropolleri arasında yerini alan İstanbul’da standartlar, son 10 yılda yeniden değişti. Şimdilerde trend, uydu kent niteliğindeki projelerde. Alışveriş merkezleri, sinemalar, gelişmiş sosyal alanlar, sağlık merkezleri ve hatta ulaşımla ilgili birimleri bulunduran komplekslere, çok daha kapsamlı sitelere dönüşüm söz konusu. Bundan 10 yıl önce Bursa’da yüzme havuzları, 24 saat güvenliği ve sosyal yaşam alanları olan sitelerden söz etmek mümkün değildi. Birçok gelişmiş ülkenin rutini haline gelen bu yaşam şekli, İstanbul için bile 20 yıl civarında bir mazisi var. Ama artık değişim zamanı” dedi.

 

08_Koridor_Esat

 

BAĞLANTI OFİSLERİ,

GELECEĞİN İHTİYACI’

Gelecek yıllarda iş dünyası için ihtiyaçların önceliklerinin farklılık arz ettiğini belirten Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü, “Özellikle sanayi ihtiyaçları yanında insanın her tip yaşamsal ihtiyacına cevap verecek bağlantı ofisleri, geleceğin önemli ihtiyaçları arasında olacak. Teknolojideki ilerleme, çok uzak mekânların bir aradaymış gibi işlev görmelerine önemli kolaylıklar sağladı. Şimdiki ihtiyaç ise bu kolaylıkları yaşam sevinci dolu, güvenli ve sağlıklı mekânlara yönlendirmek… Şehrimiz de hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru gelişim gösteriyor. Bir manada İstanbul’un yeni yüzünde ikincil kalan birçok yaşamsal organizasyonun şehrimize yöneleceği açıkça görülüyor” diye konuştu.

GARAJDAN OFİS KATINA…

‘İşte Ofis Gökçadır’ Projesinin bahsettiği bakış açısıyla planlanıp inşa edildiğini kaydeden Adil Gökçadır, “Evinize çok yakın bir mahalde, dünyanın dört bir yanı ile entegere olabilirsiniz. Ofis Gökçadır’da işinizi, son derece modern ve güvenli bir ortamda, motivasyonunuzu bozacak her tip rutin işlemin stresinden uzak şekilde keyifle yapabilmeniz için gerekenler düşünülüp sağlanmıştır. Aracınız için sadece size ait modern bir garaj var. Bu garajdan direk ofis katınıza çıkıyorsunuz. Yeniden aracınıza gelinceye kadar geçireceğiniz zaman ise işlevsellik ve mekân açısından huzur verici olsun diye tüm detaylarıyla ayarlanmış durumda. Bu etkenlerle amaç, yatırım ise ciddi bir rant ya da kira bedeli de kesin” ifadelerini kullandı.

 

15_Toplan Odası_Esat

 

 

ŞİRKETE ÖZEL HİZMETLER…

Modern yaşama yeni bir pencere açan projenin detaylarının anlatan Gökçadır, “Büronuz kaç metrekare olursa olsun, ihtiyacınıza cevap verecek ilave mekânlar kullanmanız mümkün. İki adet hızlı asansör ve bir monşarj, sizi ve ihtiyaçlarınızı katınıza güvenle ulaştıracak. 24 saat güvenlik ve elinizin altındaki danışma, geniş ve ferah 60 metrekarelik sadece size ve çalışanlarınıza özel olan telefonunuzdan senaryo ile yönetebileceğiniz toplantı salonları, arzunuza dönük çalışma ortamınızı sağlamak ya da kriz anında basacağınız butonla 2 dakikada yardımınıza koşmak adına profesyonel kadrolarla donatıldı. Sekretarya ve arşivleme hizmeti, arıza bakım, temizlik ve çeşitli organizasyonlar gibi daha birçok fonksiyonla işinizle ilgili detayları sizin adınıza çözümlemek için gereken her şey düşünüldü” dedi.

‘GARANTİ, GÖKÇADIR İNŞAAT…’

Bursa’nın özellikle iş alanında, İstanbul’a çok yakın olmasının da etkisiyle daha fazla rol alacağını da söyleyen Adil Gökçadır, “Bazı büyük şirketlerin bölge müdürlükleri, şimdiden maliyet ve ulaşım açısından daha avantajlı olduğu için Bursa’ya alınmaya başladı bile. Bu bağlamda yalnızca ofis değil, çevresini kendinizin belirleyeceği bir iş yaşamı standardı satın alacaksınız. Gerektiğinde değişiklik yapmak da kişinin elde olacak. Profesyonel yönetim, genel kurallara bağlı kalmak ve her ofisin haklarını eşit tutmak şartıyla bu konfor sürekli sağlanacak.” açıklamasını yaptı.

Dubleks_3

 

 

DEPREM DE UNUTULMADI

Deprem riskine karşı gereken tüm tedbirlerin alındığının da altını çizen Gökçadır, “Bina sağlamlığı ve deprem güvenliğinin yanı sıra ses ve ısı izolasyonları gibi detaylar da Gökçadır İnşaat kalitesinde ve güvencesinde hazırlandı. Hiçbir ayrıntı gözardı etmeden yol alıyoruz. İnsan hayatı bizim için çok önemlidir” dedi.

İSTEĞE GÖRE İÇ TASARIM…

Müşteri memnuniyetinin her zaman ilk sırada geldiğini de ifade eden Adil Gökçadır, “Ofis Gökçadır’da çeşitli büyüklükte ofisler tercih edilebilir. Tercihen iki ya da daha fazla kat alabilmek de mümkün. Bu durumda iç dizaynlar, ödüllü mimarımızca kişinin arzusuna uygun şekilde düzenlenecek. Bursa’da bundan böyle bu anlayışla iş ve ofis mantalitesinin yerleşeceğini şimdiden söyleyebiliriz. Kaldı ki bizimle birlikte çıkan iyi projeler de var. Elbette bunların sayısı Bursa’mızda gün geçtikçe artacak” diye konuştu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.