SON DAKİKA
Hava Durumu

BEBKA'dan sağlığa teknik destek

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Avrupa Birliği ve kalkınma ajansları hibe programlarından daha fazla yararlanmak maksadıyla

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2014 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2014 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BEBKA'dan sağlığa teknik destek
Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Avrupa Birliği ve kalkınma ajansları hibe programlarından daha fazla yararlanmak maksadıyla hazırlanan proje BEBKA tarafından kabul edilirken, ilk eğitim verildi.
Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve bağlı sağlık tesislerinden çalışan 25 kişiye eğitim verildi. Bir hafta süren eğitimlerde Avrupa Birliği mali yardım mekanizmaları, birlik programları, İPA şartları, Horizon 2020, TUBİTAK hibe programları, Avrupa Birliği Metodolojisine göre proje hazırlama tekniğine giriş, proje döngüsü yönetimi ve proje yönetimi konuları anlatıldı. Ayrıca uygulamalı proje yazımı gerçekleştirdi.
Bursa Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Yavuz Baştuğ, “Bundan sonraki çalışmalarımıza yön verecek bu eğitimi gerçekleştirmemizde bize teknik destek sağlayan BEBKA başta olmak üzere eğitmen Arzu Kırayoğlun’a ve eğitime katılan çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim” dedi.
Eğitime katılanlara belgeleri takdim edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.