SON DAKİKA
Hava Durumu

Bioenerji ile omuz ve sırt ağrılarına son

Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş, günümüzde sıkça rastlanan omuz ve sırt ağrılarının bioenerji tedavisi ile son bulduğunu söyledi. Kendine özgü

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2015 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2015 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bioenerji ile omuz ve sırt ağrılarına son
Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş, günümüzde sıkça rastlanan omuz ve sırt ağrılarının bioenerji tedavisi ile son bulduğunu söyledi.
Kendine özgü özel tekniği ile tedavi uygulaması yapan Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş, günümüzde sıkça rastlanan omuz ve sırt ağrılarının bioenerji tedavisi ile son bulduğunu söyledi. Bioenerji tedavisiyle kişinin bünyesinde hızlı bir tedavi sürecinin başladığını, bağışılık sisteminin güçlendiğini belirten Seziş, “Omuz ve sırt ağrılarında bioenerji antitümöral etkisi vardır. Buna bağlı olarak mideden kaynaklı rahatsızlıkların hızlı bir şekilde düzeldiğini görmekteyiz. Gerilim tipi baş ağrısı, servikojenik baş ağrısı ve ağır hiper tansiyondan oluşan ağrılar gibi bioenerji tekniği çok iyi gelmektedir” dedi.
Boyun fıtıklarına bağlı ağrılara ve kireçlenmelere karşıda bioenerji uygulamasının iyi geldiğini belirten Seziş, Bu ağrıların sebebibi disformik bozukluklardan dolayı oluşan ağrılar, omurga duruşunu değişmesi sonucu gelişen ağrılar şeklinde sırlanabilir. Bioenerji sayesinde hastalar bu ağrılardan kurtulabilme imkanı bulunmaktadır. Bioenerji uygulaması, diğer rahatsızlıklara iyi geldiği gibi, en hızlı etki gösterdiği ağrılardan biriside sırt, boyun ve omuzlardır. Öncelikle unutulmaması gereken nokta, ağrıyı sebebini, giderilmesi için nelerin gerekli olduğunu ve bu tarz konularda teşhisin konulması için konusunda uzman olan doktorlara gidilmesidir. Ağrısı olan kişiler kronikleşen ve sebebi bulunamayan modern tıbbın yetersiz kaldığı noktada ağrıların geçmesi için desteği kişiler tamamlayıcı tıptan veya bioenerji uygulamasından sonuç alınabilir” diye konuştu.
Kaslarda oluşan ağrılarda genelde sendrom tarzı yada bozuk duruşlar en sık görülen rahatsızlıklar olduğunu ifade eden Bioenerji Uzmanı Seziş, “Omuz, kol ve ellerde bulunan ağrılar ise genelde eklem bağlarından kaynaklanan ağrılar şeklindedir. Bioenerji uygulaması, kişilerdeki mide ve bağırsak sorunlarından yaşanan panik atak, kalp krizi geçirme korkusuna kadar birçok rahatsızlığa iyi gelmektedir. Bazı rahatsızlıklar birkaç seansta düzelirken, bazı rahatsızlıklar ise terapinin birkaç ay sürmesine sebep olabiliyor. Bioenerji uygulamasının ayrıca hiçbir yan etkisi de yoktur” diye kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.